FILMEZZUNK.HU
Elgondolkodtató filmek, amiket látni kell

10 film, amitől biztosan tátva marad a szánk!

24038

3. Elrabolva /Taken, 2008/

Bryan Mills, a titkosszolgálat egyik legjobb ügynöke már visszavonult, mert a lánya, Kim közelében akart lenni, aki anyjával és tehetős mostohaapjával Kaliforniában él. Kim barátnőjével, Amandával Párizsba utazik, ami Bryannek ugyan nem tetszik, de beleegyezését adja. A kirándulás azonban nem várt fordulatot vesz, a lányt elrabolják, Bryan pedig minden tapasztalatát bevetve elindul, hogy leszámoljon a Kim fogva tartóival.

Elrabolva (Taken)

2. Elcserélt életek /Changeling, 2008/

Christine Collins 1928 márciusában munkájából hazatérve 9 éves fia hűlt helyét lelte. A rendőrség öt nappal később bejelentette, hogy megtalálták a kisfiút, azonban az igazság egészen más. A nyomozók rábeszélték a nőt, hogy vigyen haza egy másik gyermeket, aki nem is a sajátja. Christine elkeseredetten próbálja rábeszélni a hatóságokat, hogy folytassák a nyomozást, de ekkor rágalomhadjárat indul ellene. Egyetlen embert tud segítséget és vigaszt nyújtani neki, Briegleb szerzetes.

Elcserélt életek (Changeling, 2008)

1. A lehetetlen /Lo imposible, 2012/

Thaiföld kiváló hely egy családi vakációra. Ezért dönt úgy Henry (Ewan McGregor) és Maria (Naomi Watts), hogy három gyermekükkel ott töltik a karácsonyt. A téli szünidő kiválóan telik, egészen december huszonhatodikának reggeléig, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas szökőár indul meg Thaiföld partjai felé, a család pedig az utóbbi idők legpusztítóbb természeti katasztrófájának áldozatává válik. A valós eseményeket feldolgozó film nem csak a természet pusztító erejéről, de az együttérzés, a bátorság, és a jóindulat hatalmáról is szól.

A lehetetlen /Impossible, 2012/

Már 66 éves a Tövismadarak Maggie-je! Rachel Ward így néz ki napjainkban

(Történetek forrás: Mafab.hu)

//Noncsi//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·