FILMEZZUNK.HU
Rob Schneider legjobb filmjei

7 fergeteges Rob Schneider vígjáték, amit feltétlen látnod kell

26016

3. Lúzer SC (The Benchwarmers, 2006)

Gus, Richie és Clark három született vesztes, akit gyerekkorában sose vett be a csapatba a többi srác. Egyik nap a baseballpályán megmentik a milliárdos csemetéjét egy csapat erőszakos kölyöktől. Cserébe az apa csábító ajánlatot tesz a három lúzernek: hajlandó finanszírozni egy mérkőzéssorozatot, amelyben a legmenőbb kölyökcsapatokkal kell megküzdeniük. Ha sikerül legyőzniük a beképzelt hólyagokat, a győztes csapat városában baseballstadiont épít. Gus, Ritchie és Clark vadul edzeni kezd. A milliárdos Reggie Jacksont, a baseball élő legendáját szerződteti felkészítésükre.

Lúzer SC (The Benchwarmers, 2006)

2. Tökös csaj (The Hot Chick, 2002)

Jessica (Rachel McAdams) népszerű és elkényeztetett lány a suliban, akire sokan irigyek. Ám egy ellopott fülbevalónak köszönhetően másnap reggel egy megnyerő csirkefogó, Clive (Rob Schneider) bőrében ébred. Jessicának meg kell találnia a fülbevaló másik felét és tulajdonosát, hogy visszaszerezze testét. Közben folyamatosan szembesül a férfiasság árnyoldalaival és mérhetetlen előnyeivel. A túl dögössé vált Clive-nak viszont nem olyan sürgős a dolog. Neki épp kapóra jön egy új test, hogy másra kenjen egy apró bűntényt.

Tökös csaj (The Hot Chick, 2002)

1. Kegyenc fegyenc (Big Stan, 2007)

Stan Mintont (Rob Schneider) a kisstílű szélhámost csalásért elítélik. Agyafúrt ügyvédje segítségével azonban Stannek sikerül némi időt nyernie, így van némi esélye túlélni a börtön kegyetlenségét. Stan úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester (David Carradine) segítségét kéri, faragjon belőle rettenetes harcművészt, hogy képes legyen állni a sarat, mire eljön az idő. A hónapok során Stanből valóban kíméletlen harcos válik, s mikor bevonul a börtönbe, rá kell jönnie, hogy a dutyi egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte.

Kegyenc fegyenc (Big Stan, 2007)

Emlékszel még a Miami Vice szőke szívtiprójára? A 73 éves Don Johnson még mindig nagyon sármos

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon  kommentben, hogy neked mely Rob Schneider produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·