FILMEZZUNK.HU
Istenhez fordult a díjnyertes pornósztár, miután szeme láttára ölték meg barátját - Brittni De La Mora

Istenhez fordult a díjnyertes pornósztár, miután szeme láttára ölték meg barátját

8118

Istenhez fordult a díjnyertes pornósztár, miután szeme láttára ölték meg barátját

A ma már keresztény író, Brittni De La Mora a “Let’s Talk Purity” című online talk showban mondta el, hogy a férfit, akivel randizott, a szeme előtt szúrták le és ezután a tragikus esemény után fedezte fel a Bibliát, amely segített helyreállítani az életét.

A ma már keresztény író, Brittni De La Mora a “Let’s Talk Purity” című online talk showban mondta el

De La Mora néhány napra elrejtőzött félve azoktól az emberektől, akik elkövették párja gyilkosságát. Míg a hatóságok kutattak utánuk, egy hotelben töltötte idejét, ahol talált egy Bibliát.

“Nem voltam keresztény. Még mindig a pornóiparban dolgoztam ekkor. Emlékszem, hogy magamhoz vettem a Bibliát és elkezdtem olvasni az igéket, amelyek megelevenedtek számomra és teljes mértékben megmutatták, min megyek keresztül. Kijegyzeteltem azokat az igéket, amelyek szóltak hozzám és ekkor nagyon felszabadultam.”

– mesélte az egykori pornósztár, aki elmondta, hogy Isten igéje nagy reménységet, bátorítást adott neki élete eme időszakában, amikor megkötözte őt a félelem. Miután megtért és kereszténnyé vált megtanulta kezelni az élet nehéz pillanatait. Férjével, Richarddal a podcastben azt javasolták, hogy a nehéz időkben is legyen hitünk Istenben, sőt maradjon tiszta a szívünk.

“Ne kérdezzük azt, hogy: “Istenem miért csinálod ezt?” hanem tegyük fel a kérdést, hogy Isten mit akar számunkra megmutatni a nehéz időkön keresztül.”

– mondta a hölgy férje, Richard. Brittni hozzátette, hogy Isten pont az ilyen nehéz helyzetekben mutatkozik meg és semmi sem növeli jobban a hitünket. Brittni De La Mora honlapján is elmeséli megtérésének történetét, amely 2012 december 11.-én kezdődött.

Itt kiemeli, hogy 18 évesen egyetemi tanulóként kezdett el escortként dolgozni, mert úgy érezte szeretne tartozni valahová. 25 éves kora előtt már 275 felnőtt filmben szerepelt, sőt jelölték az AVN Award for Best New Starlet nevű díjra is 2008-ban. 2010-ben a Maxim magazin a világ legjobb 12 pornó sztárja közé sorolta. Howard Stern a pornóipar legokosabb színésznőjeként mesélt róla. Míg a világ tárt karokkal fogadta és sikereket ért el munkájában, egyre rosszabb helyzetbe került a drogok, a prostitúció, depresszió és több öngyilkossági kísérlet miatt.

Istenhez fordult a díjnyertes pornósztár, miután szeme láttára ölték meg barátját

Történetében elmeséli, hogy 2012-ben éppen egy pornófilm forgatása miatt repült volna Las Vegasba, amikor úgy érezte, magával kell vinnie a Bibliáját. Ahogy a repülőn olvasta a Jelenések könyvének 2. részét, rájött, milyen szerepet játszott a Bibliában Jézabel. Ekkor úgy érezte megérintette Isten, aki az igében részletezi, hogyan fogja megbüntetni a parázna embereket és azok gyermekeit. Ezután soha többé nem vállalt munkát a pornóiparban. Ellátogatott a San Diego-i Cornerstone Gyülekezetbe és teljes mértékben átadta az életét Jézus Krisztusnak.

Azóta több lehetőséget is kapott arra, hogy elmesélje bizonyságát: például az ABC csatorna “The View” és a “Nightline”, vagy a National Geographic drogokról szóló műsorában is. 2016-ban házasodott össze férjével, Richarddal és azóta mindenféle platformon együtt hirdetik Isten igéjét és saját történetük tanulságát.

Véglegesen otthagyta a pornófilmek világát az Eufória sztárja

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·