FILMEZZUNK.HU
Tim Allen és Sigourney Weaver is benne lenne a Galaktitkos küldetés folytatásában!

Tim Allen és Sigourney Weaver is benne lenne a Galaktitkos küldetés folytatásában!

1976

Tim Allen és Sigourney Weaver is benne lenne a Galaktitkos küldetés folytatásában!

A Galaxy Quest – Galaktitkos küldetés című sci-fi vígjáték a bemutatása óta egyfajta kultikus státuszba került, amihez korábban is beszéltek már valamiféle folytatást, de többek közt Alan Rickman hirtelen bekövetkezett halála miatt sem készült el eddig egy új rész.

Jöhet egy új Galaktitkos küldetés, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Weaver viszont most elárulta, hogy a korábbi színészek mind benne lennének egy új részben, ami fejlesztés alatt áll jelenleg is, legalábbis forgatókönyv létezik hozzá, amit a főszerepet alakító Tim Allen mesésnek nevezett, merthogy ő már olvasta. Weaver a Colliderrel beszélt a projektről:

“Volt egy másik forgatókönyvünk is, méghozzá a folytatáshoz, amit Bob Gordon írt meg. Az első film annyira szellemes volt, de a Dreamworks inkább gyerekfilmként akarta eladni karácsonykor, egy csomó vicces részt is hagytak benne, de végül mindenki számára csalódást okozott, és inkább úgy döntöttek, hogy nem lesz folytatása. Körülbelül 4 évvel ezelőtt azonban Bob és Mark Johnson, a producer egy sorozat fejlesztésébe kezdett, de váratlanul elvesztettük a csodálatos Alan Rickmant, így talonba tették, de azt hiszem, hogy most újjáélesztik a projektet.”

– mondta el Weaver, majd hozzátette.

“Fiatalabb színészeket is bevonnak ebbe történetbe, de a részleteket nem tudom pontosan, mert nem olvastam semmit, de ahogy tudom, mindenki szívesen részt venne benne, mert egy csodás élmény volt számunkra. Azt nem tudom, hogy találnak-e valakit, aki eljátssza Alan szerepét, de úgy gondolom, hogy vannak elképzeléseik a helyes útról. Alan pótolhatatlan. Azt hiszem jó hírek jöhetnek erről a frontról, de az elmúlt hat hónapban már nem hallottam semmit, így azt sem tudom, hogy végül megtörténik-e az egész.”

Kate Winslet 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

(Via Acinemániás)


Article Tags: · · · · · · · · · ·