FILMEZZUNK.HU
Folytatást kap a Van Helsing!

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Van Helsing folytatása!

9810

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Van Helsing folytatása!

Bizonyára sokan tudják, hogy a Universal Pictures-től sohasem állt távol a szörnyhorrorok műfaja. 1925 és 1956 között nekik köszönhetően jutottak el elsőként a vászonra olyan, mára már legendás karakterek, mint Frankenstein, a Láthatatlan ember, vagy a Lugosi Béla által megformált Dracula. Bár a Universal-féle, klasszikus szörnyeket tömörítő Sötét Univerzum a 2017-es A Múmia rebootjával együtt ment a levesbe, a stúdió érthető okokból nem akarja veszni hagyni azt a temérdek klasszikus karaktert, amiket már hosszú-hosszú ideje birtokol. Ennek megfelelően idén már kaptunk egy egész vállalható A láthatatlan ember–t, és most úgy tűnik, a jó ideje tetszhalott Van Helsinget is ismét szörnyvadászatra küldik.

Folytatást kap a Van Helsing!

A karakter hányattatott sorsát remekül jellemzi, hogy a magyar Neocore Games által fejlesztett és kiadott, The Incredible Adventures of Van Helsing címet viselő – egészen kiváló – videójáték-trilógián kívül nem igazán kaptunk semmi értékelhetőt az utóbbi húsz évben a szörnyvadász háza tájáról.

Nemrég kiderült viszont, hogy a rettenetesen sikerült 2004-es film után 18 évvel ismét javában zajlanak egy egyelőre cím nélküli Van Helsing-mozi munkálatai, melynek megrendezését Julius Avery-re bízták. A projekt már rendelkezik egy Eric Pearson (Fekete Özvegy, Thor: Ragnarök) által még korábban írt kész forgatókönyvvel, mely azonban átírásra szorul. Ez szintén Avery feladata lesz. Magáról a filmről egyelőre szinte semmit sem tudunk azon kívül, hogy nem meglepő módon főleg a horror és thriller zsánerekből merít majd, és a klasszikus Van Helsing-i világ megteremtése fontos célja az alkotóknak.

Whoopi Goldberg visszatérhet az Apáca show 3 főszerepében!

(Via artsomnia.hu)


Article Tags: · · ·