FILMEZZUNK.HU
Az X-akták két sztárja így néz ki most, majd 3 évtizeddel a sorozat után

Tudta? A valóságban ki nem állhatta egymást az X-Akták két főszereplője

1294

Tudta? A valóságban ki nem állhatta egymást az X-Akták két főszereplője

David Duchovny és Gillian Anderson több mint tíz éven át játszották a híres sorozat, az X-Akták főszereplőit, Fox Muldert és Dana Scully-t. A rajongók imádták a karaktereket és a színészeket is, de a hírek szerint a két sztár nem mindig jött ki jól egymással a kulisszák mögött.

David Duchovny és Gillian Anderson

Sokáig azt hitték, hogy az ellentétek az X-Akták utolsó évadának elkészítésekor értek el tetőpontjukat. Anderson váratlanul kilépett a sorozatból, és csak később derült ki, hogy a színésznő elégedetlen volt a fizetéssel és a karakterének kezelésével. Duchovny azonban tovább folytatta a munkát, és az X-Akták befejező részében is szerepelt. A kapcsolatok romlásának okairól azonban csak később szivárogtak ki részletek. A színészek sok időt töltöttek együtt a forgatásokon, és a hírek szerint számos vitájuk volt. Az egyik legnagyobb probléma a két színész között az volt, hogy Duchovny híresen laza stílusát sokan szórakoztatónak találták, Anderson azonban gyakran úgy érezte, hogy a partnere nem tiszteli eléggé a közös munkát.

David Duchovny és Gillian Anderson kapcsolata az X-Akták forgatásai alatt több fordulatot vett, de végül sikerült a két színésznek helyrehozniuk a dolgokat. Szomorú, hogy sokunk kedvenc ügynökpárosa valójában ennyire nem találta meg az életben a közös hangot. De szerencsére mindez a sorozatból egyáltalán nem jött le, amint forogni kezdett a kamera, mindketten azonnal félretették a személyes nézeteltéréseiket, és onnantól csak a profi színészi munka maradt.

Most ünnepli 74. születésnapját Sigourney Weaver – Íme 10 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről


Article Tags: · · ·