FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 35. születésnapját Emma Stone – Íme 8 meglepő érdekesség a színésznőről

Most ünnepli 35. születésnapját Emma Stone – Íme 8 meglepő érdekesség a színésznőről

14673

Érdekességek Emma Stone színésznőről

Emma Stone Oscar, és Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Eleinte különböző tévésorozatokban tűnt fel, mint a Médium. 2008-ban szerepet kapott A házinyuszi vígjátékban, mely meghozta számára a sikert. Azóta több olyan nagyszabású filmben is játszott, mint a Könnyű nőcske, A csodálatos pókember, az Őrült, dilis, szerelem, vagy éppen a Gengszterosztag. A színésznő a napokban ünnepli 35. születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekességet az életéből.

Érdekességek Emma Stone színésznőről

1) Felmenők

Felmenői révén svéd vér csörgedezik az ereiben, nevüket akkor változtatták Stone-ra, amikor az Egyesült Államokba költöztek. Szüleivel és öccsével jó a viszonya – édesanyjával még közös tetoválása is van, amit akkor csináltattak, amikor Krista felépült a mellrákból.

2) Hollywoodi álmok

A középiskolásként a Xavier College Preparatoryban tanult, de az első év után magántanuló lett és úgy döntött, hogy Hollywoodba megy és a színészetre koncentrál. Szüleivel ezt a tervét egy powerpoint bemutatóval közölte. 2004 januárjában költözött Los Angelesbe édesanyjával.

Emma Stone

3) Kezdeti karrier

Karrierjét a televízióban indította el, miután megnyerte a VH1 tehetségkutatóban Laurie Partridge szerepét a In Search of the New Partridge Family-ben. A műsor a The New Partridge Family címet kapta és csak egy adást élt meg. Ezt követően olyan tévésorozatokban tűnt fel, mint a Médium, a Már megint Malcolm vagy a Lucky Louie.

4) Könnyű nőcske (2010)

Emma Stone majdnem nem tudta elvállalni a filmet, mert úgy volt, hogy szerepelni fog az Álomháború című produkcióban. Végül azonban a Könnyű nőcske mellett döntött, amit valószínűleg nem bánt meg, hiszen alakításáért Golden Globe-díjra jelölték.

Érdekességek Emma Stone színésznőről

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·