FILMEZZUNK.HU
Denis Villeneuve rajongott a Sicario 2.-ért

Folytatódik a véres drogháború, jön a Sicario 3!

908

Folytatódik a véres drogháború, jön a Sicario 3!

A Sicario – A bérgyilkos és a folytatása a Sicario 2 – A zsoldos nagyon érdekes thrillerek, amik folytatásért kiáltanak. Az első, Denis Villeneuve rendezésében az egyik legjobb akcióthriller az utóbbi időkben, és tulajdonképpen bebetonozta Taylor Sheridan forgatókönyvírót, mint Hollywood egyik legnagyobb erejét a történetírásban. A folytatásban Sheridan visszatért, de a rendező ezúttal Stefano Sollima volt. Ez a film nem kapott olyan jó fogadtatást. Közel sem olyan jó, mint az eredeti, de az akció és az alakítások még mindig kiemelkedőek. A benne szereplő nevek – és persze a hosszú várakozás – miatt a Sicario 3 a következő évek egyik legjobban várt filmjévé vált.

Sicario 2 (Soldado, 2018) - Előzetes

Josh Brolin a Sicario 2 egyik jelenetében

A Collidernek adott interjúsorozatban Molly Smith és Trent Luckinbill producerek tájékoztattak minket a Sicario 3 projekt jelenlegi állásáról. És bár konkrétumokról nem beszéltek, úgy tűnik, hogy eléggé előrehaladott állapotban vannak, és nem csak a forgatókönyvvel kapcsolatban, hanem azzal is, hogy az eredeti szereplőgárda (Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio del Toro) érdeklődik a visszatérés iránt, valamint néhány magas rangú filmes is titokzatosan részt vesz a munkában.

“Az az elképzelésünk, hogy újra összehozzuk a stábot Benicióval, Emilyvel és Josh-sal, és egy nagyszerű történetet mesélünk el” – mondta Smith – “Benicio, már csak azért is, mert a közelmúltban együtt dolgozott velünk, jelenleg talán a legközelebb áll ehhez. De folyamatosan tájékoztatjuk az összes tehetséget. Közel maradtak a projekthez. Ahogy Trent is mondta, a sztrájk egy kicsit lelassított minket az utolsó szakaszban, de szerintem mindenki nagyon izgatott. Mindenki úgymond ismeri a történet kereteit, és nagyon izgatott, hogy remélhetőleg hamarosan elkészüljön a forgatási tervezetünk.”

– nyilatkozta a producer. Úgy tűnik tehát, hogy a Sicario 3 hamarosan elkészül és remélhetőleg méltó lesz a fenomenális eredeti filmhez.

Szívszaggató! Kiderült, hogy mi okozta a Jóbarátok sztárjának, Matthew Perry-nek a halálát

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·