FILMEZZUNK.HU
8 igazán lélegzetelállító szerelmes film mesés ruhakölteményekkel

8 igazán lélegzetelállító szerelmes film mesés ruhakölteményekkel

25340

4) Titanic /1997/

Egy hajó, ami elindul utolsó, végzetes útjára. Néhány csodaszép ruha. Egy szerelem, ami kudarcra van ítélve. Egy történet, ami szívfacsaró részleteivel elgondolkoztat mindenkit az emberi gonoszságról, a pénzsóvárságról, a kitartásról, az önfeláldozásról és a túlélésről. Rose (Kate Winslet) és Jack (Leonardo DiCaprio) mindent elsöprő szerelme sok szívet megdobogtat már tíz éve.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben

5) Szerelmes Shakespeare /Shakespeare in Love, 1998/

A legendás brit költő és drámaíró, William Shakespeare (Joseph Fiennes) most új színben tűnik fel. A műveiben megírt szerelem az ő életében is eljönni látszik, múzsája az ambiciózus Viola (Gwyneth Paltrow) azonban tiltott gyümölcs, hiszen Shakespeare ekkorra már házas ember, a lányt pedig Lord Wessex-nek ígérték. Vajon egy ilyen kaland is drámaian végződik, akárcsak Shakespeare művei?

Joseph Fiennes

6) Elizabeth /1998/

A káprázatos ruhakölteményekben pompázó I. Erzsébet királynő (Cate Blanchett) valójában a börtönből kerül Anglia trónjára. Tanácsosa, William Cecil bátorítja, hogy házasodjon meg. Az önálló, függetlenségét féltő királynőnek azonban nincsen ínyére a „választék”, ráadásul szeretője van (Joseph Fiennes). Hogyan lehet képes egy ilyen nő rendbe szedni a szétzilált Angliát?

Elizabeth (1998)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·