FILMEZZUNK.HU
16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

1036

16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

Nem minden nagyszerű színész járt színésziskolába. Charlize Theron balett-táncos szeretett volna lenni. Színészi tehetségére akkor derült fény, amikor egy filmes észrevette, hogy veszekszik egy bankpénztárossal. Ezután ajánlott fel neki egy filmszerepet. Joaquin Phoenix-et pedig akkor fedezték fel, amikor fellépett az utcán, hogy eltartsa családját. Sok hozzájuk hasonló történet van még A-listás színészekről, akik Hollywood gyöngyszemei lettek. A Filmezzünk.hu szeretné kiemelni azokat a hírességeket, akik bebizonyították, hogy nincs mindig szükség színészi órákra ahhoz, hogy hollywoodi szupersztárokká váljanak.

1. Tom Cruise

Tom szerette a filmeket, és egyszer egy darabban dolgozott, ami végleg megváltoztatta az életét. New Yorkba ment, hogy színész legyen, és 6 hónappal később felkérést kapott a Taps című filmben. 1990-ben már a világ egyik legjobban fizetett színésze lett.

2. Jim Carrey

Jim Carrey egészen sajátos neveltetést kapott. Tinédzser korában egy furgonban élt családjával, és csak arról álmodott, hogy egyszer majd sikeres életet fog élni. 16 éves korában otthagyta az iskolát, hogy eltartsa a családját, majd később sok kisebb szerep meghallgatásán is részt vett. Végül szerepet kapott az In Living Color című tévéműsorban, ahol felvirágoztathatta karrierjét. Onnantól kezdve már sokkal nagyobb szerepeket kapott, és azóta sem költött egy fillért sem színészórákra.

3. Meg Ryan

Miközben New Yorkban újságírással foglalkozott, elkezdte hangját adni különböző reklámoknak. Nem sokkal később már a Burger King és az AIM Toothpaste reklámjaiban kötött ki. És ahogy színészi karrierje kezdett felvirágozni, iskolai tanulmányainak befejezése előtt egy szemeszterrel korábban otthagyta a főiskolát, hogy egy játékfilmben dolgozhasson. Soha nem kapott semmilyen formában színészi képzést.

4. Cameron Diaz

Egyszer egy Jeff Dunas nevű híres fotós felkereste Diazt, hogy megkérdezze, ki az ügynöke. Amikor azt mondta, hogy nincs neki, Dunas átadta a névjegykártyáját, és azt mondta, hogy lépjen vele kapcsolatba, ha lesz ügynöke. Ezután az Elite modellügynökségnél lett modell, majd kisebb szerepekben is dolgozott. 4 évvel később nagy sikert aratott A Maszk című filmben.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·