FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 32. születésnapját Shailene Woodley – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

Most ünnepli 32. születésnapját Shailene Woodley – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

8361

Shailene Woodley érdekességek

Shailene Woodley egy Golden Globe-ra jelölt amerikai színésznő, akinek első komolyabb szerepe a 2008-tól napjainkban is látható The Secret Life of the American Teenager című sorozatban volt, mint Amy Juergens. 2011-ben jelent meg első mozifilmje, az Utódok, melyben az Oscar-díjas George Clooney oldalán játszik főszerepet. Születésnapja alkalmából összeválogattunk néhány érdekességet az életéből, amivel nagy valószínűség szerint még nem találkoztál.

Shailene Woodley érdekességek

1) Édesanyja, Lori középiskolai tanácsadóként dolgozik, míg édesapja, Lonnie ugyanott iskolaigazgató. Van egy öccse, akit Tannernek hívnak. Shailene tizenöt éves volt, mikor a szülei elváltak.

2) Woodley öt éves korában kezdte karrierjét, az elején reklámokban, majd az 1999-es „Replacing Dad” telesorozatban kapott először szerepet a kétszeres Oscár-jelölt Mary McDonell oldalán.

Shailene Woodley érdekességek

3) Shailene Woodley 17 éves volt, amikor elkezdte forgatni a The Secret Life of the American Teenager című sorozatot és a szülei elvárták tőle, hogy befejezze a középiskolát. Így a színésznő a forgatási szünetekben írta meg a házi feladatait. Végül megérte a fáradozás, mert az osztálytársaival együtt érettségizhetett.

4) 15 évesen gerincferdülést diagnosztizáltak nála, ezért merevítőt kellett viselnie.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·