FILMEZZUNK.HU
10 Danny DeVito film, amit mindenképpen látnod kell

10 Danny DeVito film, amit mindenképpen látnod kell

14625

3. Ikrek (Twins, 1988)

Julius egy nap tudomást szerez róla, hogy van egy ikertestvére. Felkerekedik, hogy megtalálja őt, és rá is lel, azonban a testvér, Vincent nem egészen olyan, mint ahogy várta. Míg Julius magas, erős, kiváló atlétatermet és művelt egyéniség, addig Vincent tömzsi és nem éppen a legjóravalóbb természet. Ami azt illeti, éppen segítségre is van szüksége, mivel alvilági ügyletekbe keveredett.

Ikrek (Twins, 1988)

2. Rózsák háborúja (The War of the Roses, 1989)

Egy romantikusan induló szerelmi kapcsolat az oltár előtt folytatódik, 18 évi házasság után pedig eljut a válóperes ügyvéd irodájába. Ám ez még nem a végállomás. A pár nem tud a másikkal tovább élni, viszont a közös házból sem akar kiköltözni. Így aztán folytatódik a nemek harca, amelyben egyetlen eszközt sem hagynak ki, amivel legyõzhetnék a másikat.

Rózsák háborúja (The War of the Roses, 1989)

1. Reneszánsz ember (Renaissance Man, 1994)

Bill Rago, a neves reklámszakember egyik napról a másikra az utcán találja magát. A munkanélkülieket elhelyező iroda hamarosan állást talál neki, tanárnak szerződtetik egy katonai bázisra. A feladata: megtanítani a gondolkodás legalapvetőbb alapelemeit a nyolc legreménytelenebb újoncnak. A tanterv pillanatok alatt összeáll: elemezzük a Hamletet.

 Reneszánsz ember (Renaissance Man, 1994)

+1 Herkules (1997)

Zeusznak és Hérának megszületett közös gyermeke, Herkules, a kis vasgyúró. Az Olümposzon mindenki boldog, kivéve Hádészt, Zeusz fivérét, az alvilág urát. A trónörökös ugyanis megzavarja terveit a trón átvételében. Az alvilág gonosz ura megbízza két ügyefogyott szolgáját, hogy végezzenek a csecsemővel. Herkules azonban nem hagyja magát, a varázsitalt, amely halandóvá teszi, majdnem teljesen kiissza. Ennek következtében elveszíti halhatatlanságát, de az ereje megmarad. Évekkel később a Herkules fiúvá cseperedik, ámbár nem éppen egy hős alkat. Amikor szembesül isteni származásával, minden áron bizonyítani akar az apja és az istenek előtt. Herkules felkeresi Filoktétészt, a legendás szatírt, hogy segítsen neki hőssé válni.

Phil - Danny DeVito

Emlékszel még Phoebe-re a Jóbarátokból? 60 évesen is bombaformában van!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Danny DeVito produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·