FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lopez kitálalt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

Jennifer Lopez kitálalt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

18900

Jennifer Lopez kitálalt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

Jennifer Lopez napjaink egyik legkeresettebb színésznőjének számít, a hollywoodi sztár azonban meglehetősen keserűen emlékszik vissza egyik első szerepére. Lopez egyébként olyan produkciókkal szerzett elismerést karrierje során, mint A Wall Street pillangói, A szomszéd fiú és az Álmomban már láttalak, egyik első jelentősebb szerepe azonban az 1995-ben megjelent Pénzvonatban volt látható, amelyben filmes partnerei Woody Harrelson és Wesley Snipes voltak.

Jennifer Lopez kipakolt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

A színésznő egy friss interjúban mesélt arról, hogy a produkcióban látható Wesley Snipesszal való közös szexjelenetének felvétele azonban enyhén szólva is felkavaró volt számára.

“Amikor először vállalsz profi munkát, megpróbálod feszegetni a határait annak, hogy mit szabad és mit nem, én pedig úgy gondoltam, hogy jogom van megmondani, mi az, amit még elvállalok. Megcsináltuk a jelenetet, nagyon durva volt, Wesley persze csodálatos volt abban az értelemben, hogy megpróbálta számomra kényelmesebbé tenni a helyzetet, így megkérdezte, hogy miben segíthet, én pedig megmondtam, hogy hozzon valami hangos zenét”

– mesélte a színésznő. Lopez azt is elárulta, hogy a forgatás során gyakran flörtöltek egymással kollégáival, ezek azonban többnyire ártalmatlan játéknak bizonyultak, ugyanakkor egy alkalommal Snipes komolyabban is közeledett hozzá, ő azonban teljes mértékig elutasító volt. A hír akkoriban kisebb port kavart, Wesley Snipes pedig elmondta, hogy minden ilyen és ehhez hasonló törekvése csupán arra szolgált, hogy hitelesebbé tegyék az általuk alakított karakterek közötti érzelmeket.

Kitálalt a híres színésznő: 19 éves korában azt tanácsolták neki, hogy feküdjön le Leonardo DiCaprióval

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·