FILMEZZUNK.HU
8 Meg Ryan film, amit képtelenség volna megunni

8 Meg Ryan film, amit képtelenség volna megunni

28312

5. A szerelem hullámhosszán (Sleepless in Seattle, 1993)

Sam (Tom Hanks) felesége halála óta egyedül neveli fiát. Bár mindent megtesz, hogy a kisgyerek semmiben se szenvedjen hiányt, nem tud szabadulni az egyedüllét érzésétől. Karácsony este kisfia betelefonál az egyik rádióműsorba, hogy a rádióhallgatóktól kérjen segítséget apja számára. Annie (Meg Ryan), aki lelkes hallgatója a rádióműsornak, meghallja az adást, amiben Sam beszél magáról, és úgy érzi, meg kell ismernie az idegent.

A szerelem hullámhosszán (Sleepless in Seattle, 1993)

Tudtad, hogy…?

… Tom Hanks és Meg Ryan nagyjából 2 percig látóak együtt a filmben?

4. Harry és Sally (When Harry Met Sally…, 1989)

Harry és Sally egyetemista korukban találkoztak először egy közös autóút során, ekkoriban azonban még ki nem állhatták egymást. Rögtön tisztázzák, férfi és nő között márpedig nincs barátság, mert az intimitás mindig közbeszól. Öt évvel később egy repülőúton ismét egymásba botlanak, és beszámolnak egymásnak jelenlegi szerelmi életükről. Aztán eltelik újabb hat év, egy könyvtárban találkoznak össze véletlenül, ahol megosztják egymással szerelmi csalódásukat. Két legjobb barátjuk között szerelem szövődik, és összeházasodnak. Harry és Sally egyre közelebb kerül egymáshoz, míg egy éjjel testileg is egymásra lelnek. Vajon ez barátságuk végét, vagy egy új szerelem kezdetét jelenti?

Harry és Sally /When Harry Meet Sally..., 1989/

Tudtad, hogy…?

… amikor a házasok elmesélik a történeteiket, hogyan is találkoztak, azok mind igaz történetek, amiket a rendező gyűjtött össze a filmhez?

3. Kate és Leopold (Kate & Leopold, 2001)

Mindenáron meg kell felelniük környezetük egyre növekvő elvárásainak. Kate a tipikus, éjjel-nappal rohanó, menedzser, aki a marketingszakmába lassan belefásulva csupán egy dolgot, az üzleti sikert tartja szem előtt. Leopold, pontosabban Leopold Alexis Elijah Walker Gareth Thomas Mountbatten Albany harmadik hercegeként kifogástalan úriember és agglegényként remek parti.

Tudtad, hogy…?

… eredetileg Sandra Bullock játszotta volna Kate szerepét Meg Ryan helyett?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·