FILMEZZUNK.HU
8 Meg Ryan film, amit képtelenség volna megunni

8 Meg Ryan film, amit képtelenség volna megunni

28313

2. Angyalok városa (City of Angels, 1998)

Seth (Nicolas Cage) egy angyal, aki a holtak lelkét vezeti az öröklétbe. Még soha nem tapasztalta a halandó létet, nem tapintott és nem ízlelt még korábban. Az egyik kórházban egy napon megpillantja Dr. Maggie Rice-t (Meg Ryan), az ügyes és szépséges sebésznőt. Seth-nek hatalmában áll megmutatkozni Maggie előtt, de a lány túl misztikusnak találja a nem hétköznapi találkozást. Seth összeismerkedik az egyik pácienssel, Nathaniel Messingerrel (Dennis Franz), aki azt állítja, hogy egykor ő is angyal volt, de saját akaratából alászállott, és a halandók életét választotta. Seth nagy döntésre szánja rá magát, de a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogy tervezte.

Angyalok városa (City of Angels, 1998)

Tudtad, hogy…?

… a főszerepre Johnny Deppet is meghallgatták?

1. A szerelem hálójában (You’ve Got Mail, 1998)

Kathleen (Meg Ryan) nagyon szereti a könyveket és meghitt kis könyvesboltját, ám az utca túloldalán hatalmas könyváruházat nyitó Joe Foxtól (Tom Hanks) kirázza a hideg. A két magányos rivális folyton alátesz egymásnak, nem is sejtve, hogy az interneten épp egymásba szeretnek. Egy nap Joe rájön, kicsoda online szerelme, és nekilát, hogy helyre hozza kapcsolatukat.

A szerelem hálójában (1998)

Tudtad, hogy…?

… a film értelmezhető Jane Austen Büszkeség és balítéletének laza, modern átirataként?

+1 Anasztázia (Anastasia, 1997)

Anasztázia, az orosz hercegnő a Romanov család tagja. Mikor kitör a forradalom, elveszíti családját, ő maga pedig árvaként nő fel, nem is sejtve, hogy cári vér folyik az ereiben. Egy nap azonban rá kell ébrednie saját múltjára, annál is inkább, mert nyomában van Raszputyin, a gonosz varázsló, aki már kislány korában meg akart szabadulni tőle, és most bosszúszomjasan ered a nyomába.

Anasztázia (Anastasia, 1997)

Tudtad, hogy…?

… Meg Ryan először nem akarta elfogadni Anasztázia szerepét, ezért a stúdió elkészített egy rövid animációt, amin az látható, hogy a filmbeli Anna a színésznő sorait mondja fel A szerelem hullámhosszán c. filmből? A rövidfilm meggyőzőnek bizonyult.

A Magnum két sztárja így néz ki most, 35 évvel a sorozat után

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Meg Ryan produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·