FILMEZZUNK.HU
Liam Neeson bevallotta, hogy óriási bukásnak gondolta az Elrabolva című filmjét

Liam Neeson bevallotta, hogy óriási bukásnak gondolta az Elrabolva című filmjét

1334

Liam Neeson bevallotta, hogy óriási bukásnak gondolta az Elrabolva című filmjét

Időnként előfordul, hogy a filmkészítők vagy színészek már a forgatás során elveszítik a hitüket az aktuális filmben, és ennek eredményeként hamar feledésbe merülő alkotás születik. Azonban Liam Neeson esetében nem így történt, mert talán egész karrierje egyik legnagyobb sikerét érte el az első Elrabolva filmmel 2008-ban, annak ellenére, hogy ő maga egyetlen percig sem hitte el a sikerét.

Elrabolva (Taken)

Egy interjúban Liam Neeson arról mesélt, hogy az első Elrabolva filmről szóló forgatás során teljesen szkeptikus volt a film sikerét illetően, anélkül, hogy megbántaná a forgatókönyv íróját, Robert Mark Kamentet. Úgy gondolta, hogy ez a rövid kis thriller maximum Franciaországban (mivel ott játszódik) néhány hétig érdekelni fogja a nézőket, és utána már csak a videotéka polcán porosodik majd. Azonban a film hatalmas sikert aratott Franciaországban és Dél-Koreában is, aminek nagyon örült, de épp amikor már elkezdte elhinni, hogy talán mégis lehet jövője a filmnek, jött egy váratlan hír.

Liam Neeson unokaöccse, aki Írországban él, felhívta a színészt, hogy már látta az Elrabolva című filmet, és nagyon tetszett neki. Neeson meglepődött, hiszen még nem mutatták be azt Írországban. Kiderült, hogy az öcskös a Dél-Koreában bemutatott változatot töltötte le az internetről. Liam Neeson elkeseredett, hiszen úgy vélte, hogy ha az internetről már le lehet tölteni az amerikai premier előtt, akkor senki sem fog moziba menni. Azonban a Fox nagyon ügyesen pozicionálta az Elrabolva előzeteseit különböző sportesemények félideire, ami nagy sikert hozott Amerikában is. Ez a siker további két folytatást eredményezett.

Salma Hayek bevallotta, hogy a tudta nélkül ment férjhez

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·