FILMEZZUNK.HU
15 színész, akik majdnem abbahagyták a karrierjüket, mielőtt befutottak

15 színész, akik majdnem abbahagyták a karrierjüket, mielőtt befutottak

753

15 színész, akik majdnem abbahagyták a karrierjüket, mielőtt befutottak

Több ismert és szeretett színész kezdetben sokat küzdött azért, hogy eljusson oda, ahol most tart. Ott van például a kétszeres Grammy-díjas színész Bradley Cooper, vagy az Oscar-díjas színésznő, Brie Larson. A most felsorolt hírességeket színészi útjuk során többször is elutasították, így megrendült az önbizalmuk, és amikor már nagyon közel álltak ahhoz, hogy feladják, megváltozott az életük. A Filmezzünk.hu inspiráló történeteket gyűjtött össze, amiket most szeretnénk megosztani olvasóinkkal.

1. Henry Cavill

Henry Cavill mielőtt a Superman-ben, és a Vaják című sorozatban elsöprő sikert aratott volna, már ott tartott, hogy hátat fordít a színészetnek, és csatlakozik a fegyveres erőkhöz. Annyiszor utasították már el, hogy azt hitte, ez az iparág nem neki való.

2. Gal Gadot

A Wonder Woman színésznője, Gal Gadot elmondta, hogy befutása előtt már annyiszor elutasították, hogy közölte férjével, nem bírja tovább. Amikor végül behívták egy főszerepre, valósággal megdöbbent.

3. Bradley Cooper

Bradley Cooper küszködő színészként kezdte pályafutását. Éveken át csak kisebb szerepek jutottak neki, mire végre megkapta a nagyobb szerepet az Aliasban, de aztán megint lefelé ívelt karrierje. Bradley depresszióval küzdött, és ha ez nem lett volna elég, kosárlabdázás közben a vádlijában izomszakadása volt. Emiatt egy teljes évig szüneteltetnie kellett a munkát. Bevallotta, hogy akkoriban már úgy volt vele, hogy inkább végleg abbahagyja a színészkedést.

4. Kristen Stewart

Kristen mielőtt világhírnévre tett volna szert az Alkonyat Bella Swanjaként, Stewart már majdnem felhagyott a színészettel. Korábban Los Angelesben járt az anyjával meghallgatásról meghallgatásra, de mindig elutasították. Aztán úgy gondolta, hogy megpróbálja a listáján szereplő utolsó meghallgatást, és ha akkor sem sikerül, akkor befejezi a próbálkozást. Ekkor szerencsére őt választották a szerepre.

5. Emma Watson

Emma mindössze 9 éves volt, amikor megkapta a szerepet a Harry Potter szériában. Ám a hirtelen jött figyelmet nehezen emésztette meg, és a túlzott smink is idegesítette. Úgy érezte, tévedett, mikor belevágott a sorozatba, ezért úgy döntött, hogy a széria befejeztével kilép a szakmából. Watson azonban később felismerte platformja erejét, és felhasználta azt olyan fontos kérdések megszólaltatására, mint a nők szerepvállalása.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·