FILMEZZUNK.HU
15 színész, akik majdnem abbahagyták a karrierjüket, mielőtt befutottak

15 színész, akik majdnem abbahagyták a karrierjüket, mielőtt befutottak

774

11. Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen bevallotta, hogy végleg fel akart hagyni showbiznisz életével, mert nővérei hírneve negatív hatással volt rá. Elmondása szerint a média bántóan viselkedett testvéreivel, és mindenhová követték az ikreket, néhányszor majdnem balesetet okozva.

12. Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown korán, 8 évesen kezdett el színészkedni. Annak ellenére, hogy soha nem járt színészkurzusra, Hollywoodban akart karriert csinálni. Kapott is néhány kisebb szerepet olyan nagy showkban, mint a Modern család, vagy A Grace klinika, de egy bizonyos pont után úgy érezte, már nem tudja ezt tovább csinálni. Ám bevallotta, hogy minden megváltozott, amikor eljátszotta Tizenegyet a Stranger Things-ben.

13. Chris Hemsworth

A Star Trekben (2009) játszott szerepét követően Chris Hemsworth nehezen talált munkát. Miután egy ideig nem változott a helyzet, arra gondolt, hogy abbahagyja az egészet, és visszamegy Ausztráliába.

14. David Harbor

David Harbor elvesztette minden reményét, amikor Az elnök árnyékában című műsorát törölték. Egy interjúban elmondta, hogy abban a pillanatban, mikor megtudta a hírt, azt mondta magában: “Befejeztem. Hollywood végzett David Harbourral. Végem van.” Nem sokkal később szerepet kapott a nagysikerű Stranger Things sorozatban.

15. Melissa McCarthy

Melissa McCarthy többszörös elutasítással szembesült, és egy bizonyos pont után már meghallgatásra sem tudott bekerülni. Két munkahelyen dolgozott, hogy megéljen, és úgy döntött, hogyha színészi karrierje nem indul be és válik stabillá 30 éves koráig, akkor otthagyja a színészetet. Egy héttel a harmincadik születésnapja előtt megkapta a szerepet a Szívek szállodája című sorozatban.

//Cornelius//

Ő volt John Travolta gyönyörű felesége, akinek élete tragikus véget ért

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·