FILMEZZUNK.HU
15 színész, akik majdnem abbahagyták a karrierjüket, mielőtt befutottak

15 színész, akik majdnem abbahagyták a karrierjüket, mielőtt befutottak

773

6. Mark Ruffalo

Mark Ruffalo elmondta, hogy több, mint 600 meghallgatáson vett részt, de ezek közül egyikkel sem járt sikerrel. Az elutasítások megviselték, és azon gondolkodott, hogy feladja álmait. Édesanyja azonban folyamatosan mellette volt és bátorította, hogy ne adja fel az álmát, ami végül valóra is vált.

7. Claire Danes

Claire Danesnek 2 év volt az, amikor mélyponton volt, mivel ez idő alatt egyszerűen sehol sem kapott felkérést. Úgy döntött, hogy inkább belsőépítészetre vált. Aztán fordult a kocka. Jelenleg 3 Emmy-, 4 Golden Globe- és 2 Screen Actors Guild Awards díj büszke tulajdonosa, és még saját csillaga is van a Hollywoodi Hírességek sétányán.

8. Robert Pattinson

Akárcsak Kristen Stewart, Robert Pattinson is nehezen talált munkát, mielőtt elismert sztárrá vált az Alkonyatban. Elmondása szerint a vámpírdráma meghallgatása borzasztóan rosszul sikerült. Felhívta a szüleit és azt mondta: “Végem van, nem kínozhatom tovább magam”. Meglepetésére másnap felhívták a filmesek és megkapta a főszerepet.

9. Brie Larson

Ez az Oscar-díjas színésznő 9 évesen kezdett el színészkedni. Mivel nem kapott nagy szerepeket, csak kisebb felkéréseket kapott. Még egy popalbumot is rögzített, de csak 4000 példányt tudott belőle eladni. Úgy gondolta, hogy Hollywood nem neki való, és inkább különböző főiskolákra jelentkezett, hogy tengerbiológiát tanuljon. Abban az időben hívták be a Tara alteregói című műsorba, amely végül az egekbe szökkentette karrierjét.

10. Scarlett Johansson

Amikor karrierje kezdeti éveiről beszélt, Scarlett Johansson elmondta, hogy belefáradt abba, hogy kizsákmányolta az iparág. Úgy érezte, hogy megrekedt, és arra gondolt, hogy abbahagyja a színészkedést, és új állás után néz.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·