FILMEZZUNK.HU
Egy kutatás szerint a hírességek sokkal nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a hétköznapi emberek

Egy kutatás szerint a hírességek sokkal nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a hétköznapi emberek

797

Egy kutatás szerint a hírességek sokkal nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a hétköznapi emberek

Ez az ára a hírnévnek? Sokkal nagyobb arányban válnak a celebek, mint az egyszerű földi halandók: míg a hétköznapi emberek harmada, addig például a zenészek kétharmada válik el házastársától – derül ki egy új felmérésből.

A hírességek sokkal nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a hétköznapi emberek

A Marriage Foundation, a házasságkötést bátorító alapítvány által készített kutatás 2001 és 2010 között 484 olyan házasságot vizsgált, amelyet ismert emberek kötöttek. Ismert embernek az számított a felmérés szerint, akinek az esküvőjéről a Hello! vagy az OK! nevű bulvárlap beszámolt. Harry Benson, az alapítvány kutatásvezetője elmondta: a hírességekre a legtöbb ember felnéz, mivel sikeresek szakmájukban. Szintén imádják az embereket a sztárok esküvőit, hisz általában fényűző bulikról van szó, amitől el is hiszik az emberek, hogy a frigy örökké tart.

“A szomorú igazság viszont az, hogy a legtöbb celeb a házasság terén egyáltalán nem jó példakép.”

A férfi szerint ennek többek közt pont az álomesküvő is az oka lehet: ha már világgá kürtölik, milyen csodálatos tündérmese az ő szerelmük, akkor még nagyobb lehet a rádöbbenés, mikor rájönnek, hogy egy kapcsolat sem hibátlan. Benson úgy véli, hogy a legnyomósabb válóok a celebek körében leginkább az egó és a túl sok lehetőség.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt válása nem volt mindennapi

A hírességeken belül is a zenészek állnak a legrosszabbul házasságtéren: 69 százalékul válik el az első házasság után, 51 százalékuk másodjára sem bírja túl sokáig a gyűrű súlyát. A színészek egy fokkal jobban teljesítenek: átlagosan 52 százalékuk házassága végződik válással. A celebek közt leginkább a sportolók és az egyéb kategória hisz a házaséletben: nekik “csupán” 39 százaléka válik el.

De még ez a szám is magas ahhoz képest, amilyen arányban válnak el házastársuktól az egyszerű hétköznapi halandók: Angliában átlagosan a házasságok 31 százaléka végződik válással. Az viszont némiképp vigasztalás lehet a hírességeknek, hogy a második és a harmadik esküvő már a számok szerint is sikeresebb: a második-harmadik házasságnál ugyanis már jelentősen redukálódnak a magas százalékok.

Rá sem ismerünk! Melissa McCarthy több, mint 45 kilótól szabadult meg

(Via Szeretlek Magyarország)


Article Tags: · ·