FILMEZZUNK.HU
Aladdin (2019) - Előzetes

Az eredeti szereplőkkel jön az Aladdin 2!

2387

Az eredeti szereplőkkel jön az Aladdin 2!

A Disney-nek brutális pénzeket hoznak az élőszereplős remakjei. Persze előfordul, hogy becsúszik egy-egy anyagi bukás is, de a stúdió ezt meg sem érzi, ha mellette 1 milliárdos bevételeket produkál a többi filmje. A Dumbo mögött például hiába volt egy Tim Burton, sem kritikailag, sem anyagilag nem hozta meg a tervezettet. Viszont az Aladdin és Az Oroszlánkirály is már jócskán túllépte az álomhatárt.

Aladdin (2019) [Kritika]

A folytatáshoz alapanyagnak ott van a sokat vitatott Aladdin és Jafar, szerintünk abból bátran ki lehetne indulni, csak kicsit jobban rá kell feküdni a sztorira és a karakterekre. Úgy tűnik, a stúdiónál is ebben gondolkodnak. Dan Lin, a film producere beszélt a lehetséges folytatásról:

“Amikor csináltuk a filmet természetesen a legjobbat szerettük volna elkészíteni, ami után hagytuk, hogy a közönség elmondja, hogy akarnak-e többet látni. Az emberek láthatóan imádták a filmet és többször is megnézték. Rengeteg rajongói levelet kaptunk, amiben arról írtak, hogy miután megnézték a filmet, elvitték a barátaikat és a családjukat is, hogy ők is lássák. Továbbá arra kértek minket, hogy folytassuk a történetet. Végül is alapnak ott van a The return of Jafar. Annyit mondhatok, hogy egyelőre egy kezdeti szakaszban vagyunk, de folyamatosan beszélünk a folytatásról. Az Aladdinhoz hasonlóan nem csak egy egyszerű remake lenne egy korábban készült filmhez, szóval most azt vizsgáljuk, hogy mi lenne a legjobb irány a karakterek számára.”

Lin arról is beszélt, hogy ha megvalósulhat a sequel, akkor nem csak az Aladdin teljes szereplőgárdáját, de a rendezőt, Guy Ritchie-t is szeretnék visszahívni.

8 meglepő érdekesség a Bud Spencer féle Aladdin című filmről

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · ·