FILMEZZUNK.HU
A Jumanji: Vár a dzsungel nyerte 2018 első hétvégéjét! - Hétvégi bevételi lista, USA

Biztossá vált, jön a Jumanji 4!

20269

Biztossá vált, jön a Jumanji 4!

Az eredeti Jumanjit 1995-ben mutatták be a néhai Robin Williams főszereplésével, és a mai napig nem teljesen világos, hogy miért nem készültek hozzá folytatások a 90-es években. A Sony végül a 2010-es évek második felében porolta le a franchise-t, méghozzá teljesen új szereplőkkel, és egy modernizált koncepcióval.

Jumanji - A következő szint - Filmkritika (Jumanji: The Next Level) 2019

A Jumanji: Vár a dzsungel igazi sztárparádét vonultatott fel, de ennek ellenére nem kezdett túl combosan a zsúfolt karácsonyi mozis szezonban. Végül azonban jót tett neki a jó szájhagyomány, és egyike lett az év legsikeresebb filmjeinek, mivel világszinten közel 1 milliárd dolláros bevételt hozott. Ilyen eredmény után nem csoda, hogy sebtiben elkészült a folytatás is hozzá, mely szintén remekül teljesített a kasszáknál. Az alkotók azonban a 2019-es film bemutatójakor még nem terveztek egy újabb részt (hiába ér véget kvázi cliffhangerrel a történet), de természetesen azóta már hivatalossá vált, hogy azt is leforgatják valamikor a közeljövőben. A filmek egyik producere, Hiram Garcia az év elején jelentette be, hogy nagy tervek vannak a következő résszel. Ezt a kijelentését most is megerősítette, és azt is elárulta, hogy nagyjából mikor tervezik leforgatni a filmet:

“Nagy terveink vannak a következő Jumanji-filmmel. Teljesen fel vagyunk tüzelve. Hamarosan nekilátunk a munkának. A korábbi filmeket jegyző Jake Kasdan nemrég végzett a Red One című film forgatásával, szóval hamarosan következhet a Jumanji. Úgy érzem, hogy addigra mindennel készen fogunk állni, és belevethetjük magunkat a következő rész elkészítésébe.”

A Red One című film szintén a Szikla főszereplésével készül, és Garcia nemrégiben azt nyilatkozta róla, hogy egy igazán különleges karácsonyi akció-kaland lesz, valamint azt is elárulta, hogy várhatóan 2023 karácsonyára kerülhet a mozikba. Ezek alapján a Jumanji 4. részének bemutatóját mi legkorábban 2025 nyarára várjuk, de persze csak akkor, ha semmi nem jön közbe.

Bud Spencer fia ma már kiköpött apja – Ezen a fotón még együtt pózolnak

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · ·