FILMEZZUNK.HU
Kinsman ikrek

Emlékszel még a cuki ikerpárra a Tucatjával olcsóbb című filmből? Hihetetlen jóképű pasik lettek!

8065

Emlékszel még a cuki ikerpárra a Tucatjával olcsóbb című filmből? Hihetetlen jóképű pasik lettek!

Már 17 éve, hogy bemutatták az első Született Feleségek epizódot. A nyolc éven át tartó sorozat sztárjai a mai napig felismerhetőek, amikor feltűnnek egy-egy új filmben, nem úgy mint a széria híres ikrei. Ám nem csak abban a sorozatban kaptak  szerepet, hanem ők játszották a Tucatjával olcsóbb cuki ikerpárját is. A Svaco házaspár gyerekeit alakító színészek ugyanis akkor még csak 6-7 évesek voltak, akikből mára kész férfiak lettek. Brent és Shane Kinsman idén töltötték be a 26. évüket.

Kinsman ikrek

Elmondásuk szerint eddig azért nem szerepeltek, mert kizárólag iskolai tanulmányaikra koncentráltak, de nem határolódnak el attól, hogy egy nap újra a képernyőn láthassuk őket. Ezért is lehet hogy Brent és Shane szinte egyáltalán nem aktívak a közösségi oldalakon.

A Lila Akác köz gyermekei nemrég arról meséltek, hogy mára senki sem ismeri fel őket az utcán, mivel már egyáltalán nem hasonlítanak az akkori önmagukra. Nem olyan régen azonban közösségi-oldalukon egy képsorozattal ajándékozták meg a rajongókat, és nem véletlen, hogy azonnal a lányok kedvenceivé váltak. Szerencsére nem jutottak arra a sorsa, mint a legtöbb Hollywood-i gyerekszínész.

Megszakad a szív: lánya elvesztéséről beszélt Várkonyi András, a Barátok közt egykori Vili bácsija

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·