FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger lebukott - Egy fiatal nővel kapták lencsevégre a Terminátor-filmek sztárját

Arnold Schwarzenegger lebukott – Egy fiatal nővel kapták lencsevégre a Terminátor-filmek sztárját

454

Arnold Schwarzenegger lebukott – Egy fiatal nővel kapták lencsevégre a Terminátor-filmek sztárját

Az egykori testépítőt a minap Santa Monicában csípték el, amint egy titokzatos, fiatal, szőke nőt csókolgatott az utcán. Arnold Schwarzenegger-t és a nőt egy épületből kifelé sétálva fotózták le, majd röviden megcsókolták egymást búcsúzóul, mielőtt a színész beszállt volna a kocsijába, és távozott.

A románc már csak két dolog miatt is érdekes. Egy részről a 76 éves színész és a titokzatos hölgy között látszólag több évtizedes lehet a korkülönbség, más részről pedig Schwarzeneggert 2013 óta Heather Milligan gyógytornászhoz fűzik romantikus szálak. Arnoldot és Heathert az elmúlt hónapokban többször fotózták együtt. Tehát felmerül a kérdés, hogy a színész vajon véget vetett-e egy évtizede tartó kapcsolatának a gyógytornásszal vagy egy kellemetlen félrelépésnek lehetett szemtanúja az egész világ?

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Schwarzenegger félrekacsint. Az egykori testépítőé volt látszólag a világ egyik legtökéletesebb házassága és családja, ám mindez csúfos véget ért, amikor kiderült, hogy a színész teherbe ejtette a házvezetőnőjüket. Az afférra csak évekkel később, akkor derült fény, amikor a gyerek egyre jobban kezdett hasonlítani híres apukájára. Arnold feleségének, Maria Schrivernek több se kellet, 2011-ben beadta a válási papírokat.

Ő az a gyönyörű nő, akit Arnold Schwarzenegger régóta szeret: már értjük, miért figyelt fel Heather-re

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · ·