FILMEZZUNK.HU
Elárulta a zseniális rendező, Quentin Tarantino, hogy melyik a kedvenc Marvel filmje

Elárulta a zseniális rendező, Quentin Tarantino, hogy melyik a kedvenc Marvel filmje

2628

Elárulta a zseniális rendező, Quentin Tarantino, hogy melyik a kedvenc Marvel filmje

Egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy a független filmes Quentin Tarantino végigül egy Marvel-alkotást. Pedig nagyon is kinézhető belőle, mert szinte mindenből tud ihletet meríteni. Anno még egy videotékában is dolgozott, ahol annyi filmet nézett meg, amennyit csak tudott. Talán ott ragadt rá a legtöbb minden, ami segítette a legkülönfélébb alkotásokat összerakni.

15 híresség, akiket gyerekként kirúgtak az iskolából

Tarantino képes elmerülni a mainstream alkotásokban is, hiába saját maga sose csinálna ilyet. Ami most a legközönségbarátabb hullám, az egyértelműen a Marvel-univerzum, és a rendező sem akart kimaradni belőlük. Nemrég adott interjút az Empire Magazine-nak, amit a comicbook.com foglalt össze. Ebben Tarantino elmondja, hogy ha ideje engedi, nagyon is néz Marvel-filmeket. Bár az utóbbi években nem tudta annyira tartani a lépést velük, és moziban csak a Fekete Párducot és a Végjátékot látta.

Ha már benne van a filmfolyamban, akkor bizony kedvenc alkotásának is kell lennie. Még egy Tarantino fanatikusnak is nehéz lenne megmondani, hogy melyik került a szívéhez a legközelebb, de ha megtudjátok a választ, akkor nem is annyira meglepő. A rendező favorit alkotása az igen csak elrugaszkodó Thor: Ragnarök. Taika Waititi rendező szokatlan stílusa úgy néz ki, hogy nagy hatással volt Tarantinóra.

Döbbenetes, ahogy ezek a gyereksztárok megváltoztak az évek során

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · · ·