FILMEZZUNK.HU
Istenbe vetett hitének köszönheti Tom Hanks fia, hogy leszokott a drogokról

Istenbe vetett hitének köszönheti Tom Hanks fia, hogy leszokott a drogokról

4151

Istenbe vetett hitének köszönheti Tom Hanks fia, hogy leszokott a drogokról

Chet Hanks, a világhírű és többszörös díjnyertes színész Tom Hanks fia számolt be a médiának arról, hogyan érintette meg erőteljes módon őt Isten, amely megváltoztatta az egész életének az irányát.

Istenbe vetett hitének köszönheti Tom Hanks fia, hogy leszokott a drogokról

Az “Impaulsive” nevű podcastban Hanks elmesélte, hogy 17 évesen 12 hetet töltött Utah egyik elhagyatott városában egy táborban. Akkoriban saját elmondása szerint ateista volt, mérges és zavarodott. Egy nap azonban kirándult a vadonban és ekkor megérintette Isten keze, amely teljes mértékben hatással volt az életére.

“Elmentem sétálni, leültem egy hegyoldalban egy sziklára és néztem a kilátást. Ahogy nézelődtem észrevettem, hogy mindent más szemszögből látok. Már 12 hetet töltöttem ezen az elhagyatott helyen és minden rondának és unalmasnak tűnt, semmi sem volt benne szép. De ahogy fentről néztem, mindent másképp láttam a hegyről.”

– mesélte a színész fia, aki elmondta, hogy ekkor úgy érezte Isten megérintette.

“Ahogy ültem, elöntött egy érzés. Ekkor Isten keze megérintett és Isten megmutatta magát nekem. Az összes haragom, utálatom, gyűlöletem, amely bennem volt elszállt. Helyére pedig remény, hála, békesség és szeretet szállt. Egy pillanat alatt megfordult az életem. Ekkor egy órán keresztül bőgtem, de nem bánatomban, hanem örömömben. Könnyek között tört ki belőlem minden: az öröm, a fájdalom, minden érzelem.”

– mesélte Hanks, aki élete során nyíltan felvállalta, hogy drogfüggő volt. De ma már úgy gondolja, hogy Istenen kívül semmi sem létezik.

“Minden, amit ti is megtapasztaltok az életben, minden Istenben van. A fájdalom, a jó, a rossz, a világosság, a sötétség – ez mind Istenben létezik. Ha egy gyertyát viszek a sötétségbe, akkor a sötétség kioltja azt, vagy a világosság lesz úrrá a sötéten?”

– tette fel a kérdést, majd hozzátette:

“Minden, amely történik egyetlen egy élet forrásától származik – ez pedig Isten.”

CHRIS PRATT A HITÉRŐL: “Isten valóságos, ő szeret téged és a javadat akarja!”

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·