FILMEZZUNK.HU
CHRIS PRATT A HITÉRŐL: "Isten valóságos, ő szeret téged és a javadat akarja!"

CHRIS PRATT A HITÉRŐL: “Isten valóságos, ő szeret téged és a javadat akarja!”

6357

CHRIS PRATT A HITÉRŐL: “Isten valóságos, ő szeret téged és a javadat akarja!”

Chris Pratt, a Jurassic World és a Bosszúállók egyik főszereplője, sokadik alkalommal tett bizonyságot hitéről nagy nyilvánosság előtt, olyan példát állítva ezzel fiatal rajongói elé, amit a nevével fémjelzett filmekről már kevésbé lehet elmondani. A keresztény hitét nyíltan felvállaló fiatal apuka nemcsak földi, de mennyei szeretteinek is hálát adott sikereiért.

Christ Pratt és Katherine Schwarzenegger

Miután megköszönte családja támogatását és mesélt születésétől fogva betegséggel küzdő kisfiáról, Jackről, a színész megosztott néhányat saját szabályaiból a boldog élet titkára vonatkozóan.

„Isten valóságos. Isten szeret téged és a javadat akarja. Hidd el! Én hiszem. Ha erős vagy, legyél mások védelmezője. Ha okos vagy, legyél alázatos. Ne használd az erődet mások ellen. Az embernek lelke van. Vigyázz rá!”

Beszélt az imáról is:

„Tanulj meg imádkozni. Nem nehéz és jót tesz a lelkednek.”

Végül pedig:

„Senki sem tökéletes. Lesznek, akik azt mondják majd neked, hogy tökéletes vagy úgy ahogy vagy, de ez nem igaz. Nem vagy tökéletes és nem is leszel az. Egy hatalmas erő teremtett így. Ha ezt el tudod fogadni, tiéd a kegyelem, a kegyelem pedig ajándék és a szabadsághoz hasonlóan, amit ebben az országban élvezünk, ezért is valaki más fizetett a vére által. Ezt ne felejtsétek el és ne vegyétek készpénznek!”

“Az Istenbe vetett hitem az, ami átsegít a nehéz időszakokon” – Mark Wahlberg

(Forrás: idokjelei.hu)


Article Tags: · · ·