FILMEZZUNK.HU
20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

16601

20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

Alábbi összeállításunkban olyan filmeket igyekszünk bemutatni, ami annak ellenére, hogy kritikailag leszerepelt, a mozipénztáraknál óriásit kaszált. Nem szeretnénk ítélkezni a filmek felett, mivel lehet, hogy akad a produkciók között olyan, ami a kedves Olvasónak tetszett, így a Rotten Tomatoes nevű kritikaösszegző oldal alapján ítéltük rosszaknak az alább felsorolt alkotásokat. Íme 20 borzalmas film, ami mégis hatalmasat kaszált a pénztáraknál.

1. Életben maradni (Staying Alive, 1983)

Hat év telt el, mióta Tony Manhattan utcáit járta a Szombat esti láz-ban. Tony most egy olcsó hotelben lakik, pincérként és tánctanárként dolgozik. Egy fiatal táncos lánnyal, Cynthiával randevúzgat, ám egy napon megismerkedik álmai asszonyával…

Életben maradni (Staying Alive, 1983)

Rotten Tomatoes százalék: 0% (100 kritikusból 100 negatívan értékelte)
Összbevétel: 64.8 millió dollár
Büdzsé: 22M

2. Pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2, 2015)

A nagy sikerű első rész után a biztonsági őr, Paul Bart (Kevin James) Las Vegasba veszi az irányt lányával, Mayával (Raini Rodriguez) egy Biztonsági Őr Expóra. Bart kiszagolja, hogy rablás van készülőben, és minden erejével azon van, hogy lekapcsolja a gazemberket.

Pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2, 2015)

Rotten Tomatoes százalék: 5%
Összbevétel: 107.5 millió dollár
Büdzsé: 30M

3. Az utolsó léghajlító (The Last Airbender, 2010)

A világot négy nagy királyság uralja, mindegyiküket egy elem jellemez, az az elem, mely felett hatalommal rendelkeznek. A Víz, a Levegő, a Föld és a Tűz birodalma között hosszú ideje béke honol. A békét az Avatarok őrzik, olyan különleges személyek, akik valamennyi elemet uralni tudják. Amikor az egyik fiatal Avatar, Aang (Noah Ringer) eltűnik a Tűz nemzete háborút indít a Levegő nomádjai ellen. Száz évvel később a Víz királyságának déli területein előkerül a rég eltűntnek hitt Aang, az utolsó léghajlító és egyben az utolsó Avatar. A fiút északra küldik, hogy a fővárosban megtanulhassa a vízhajlítást, és visszahozza a békét a világba.

Az utolsó léghajlító (The Last Airbender, 2010)

Rotten Tomatoes százalék: 6%
Összbevétel: 319.7 millió dollár
Büdzsé: 150M

4. A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker, 2017)

Hiába a vágy, Anastasia Steele inkább szakít Christian Grey-jel, a milliárdossal, aki az érzékiség terén korábban az ujjai köré csavarta. Amikor azonban a férfi új megállapodást ajánl, mely szerint meg fog változni, visszafogottabb lesz, újrakezdik a viszonyt. Igen ám, de míg Christian a belső démonaival küzd, Anastasiának a férfi korábbi partnerei iránt érzett féltékenységgel és dühével kell szembenéznie.

A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker, 2017)

Rotten Tomatoes százalék: 9%
Összbevétel: 378.8 millió dollár
Büdzsé: 55M

5. Fehér zaj (White Noise, 2005)

Jonathan Rivers nyugodt életének egy szörnyű esemény, felesége eltűnése és halála vet véget. A férfi kálváriája azonban nem fejeződik be a temetéssel. Felkeresi egy férfi, aki azt állítja, hogy egy EVP nevű eljárással üzeneteket tud fogni, melyeket Jonathan neje küld a síron túlról… Bár Jonathan kezdetben szkeptikus, hamar rádöbben, hogy neje tényleg kapcsolatba akar lépni vele. A férfi egyre megszállottabbá válik, ám az újabb és újabb üzenetek nem maradnak mellékhatás nélkül…

Fehér zaj (White Noise, 2005)

Rotten Tomatoes százalék: 8%
Összbevétel: 91.2 millió dollár
Büdzsé: 10M

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·