FILMEZZUNK.HU
20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

16651

6. Koktél (Cocktail, 1988)

A jóképű Brian Flanagan New York-ba megy, hogy munkát találjon. De nem talál, diploma nélkül ugyanis nem megy. Beiratkozik tehát az egyetemre, és hogy fedezni tudja a költségeit, mixerkedik. Találkozik Doug Coughlinnel, aki a szakma legapróbb fortélyaira is megtanítja, s a város leghíresebb mixerei lesznek. Brian immár saját, exkluzív koktélbárról álmodozik, ám ehhez még több pénz kell, mint az egyetemhez.

Koktél (Cocktail, 1988)

Rotten Tomatoes százalék: 5%
Összbevétel: 171.5 millió dollár
Büdzsé: 20M

7. A fantasztikus négyes (The Fantastic Four, 2015)

Négy űrhajós szinte mindenre hajlandó, hogy tudomány, az emberiség ügyét előre vigye. Ám az űrben balesetet szenvednek, és radioaktív sugárzás éri őket – amely meghökkentő hatást vált ki belőlük: szuperképességekre tesznek szert. Egyikük a tűz hatalmával vérteződik fel, a másik képes lesz láthatatlanná tenni magát, a harmadik emberfeletti erőre tesz szert, a negyediket már nem korlátozza a teste: bármekkorára tud nyúlni. A négy harcostárs és jó barát nem esik kétségbe: elhatározzák, hogy új erejüket is felhasználva újabb kalandokat keresnek: de olyanokat, amelyek méltók a különleges tehetségükhöz.

A fantasztikus négyes (The Fantastic Four, 2015)

Rotten Tomatoes százalék: 9%
Összbevétel: 167.9 millió dollár
Büdzsé: 120M

8. Herkules legendája (Hercules: The Legend Begins, 2014)

Herkules (Kellan Lutz) többre hivatott, mint az egyszerű halandók. A főisten, Zeusz páratlan erő adatott neki, így hatalmában áll elhozni a rendet és az igazságot a világba. Ez azonban igencsak szúrja a szemét azoknak, akik az igazságtalanságból és a káoszból szeretnének profitálni. Herkulest száműzik hazájából, rabszolgává, majd gladiátorrá válik. A hősnek meg kell találnia a benne lakozó erőt, hogy visszatérhessen otthonába, és beteljesíthesse sorsát.

Herkules legendája (Hercules: The Legend Begins, 2014)

Rotten Tomatoes százalék: 6%
Összbevétel: 61.2 millió dollár
Büdzsé: 70M

9. Holtpont (Point Break, 2015)

Egy fiatal FBI ügynök, Johnny Utah beépül egy csapatnyi extrém sportoló bandájába, akikről úgy véli, hogy egy titkos, összetett, kolosszális méretű, kontinenseken átívelő rablásra készülnek.

Holtpont (Point Break, 2015)

Rotten Tomatoes százalék: 9%
Összbevétel: 133.7 millió dollár
Büdzsé: 105M

10. Horrorra akadva 5. (Scary Movie 5, 2013)

Jody balettáncos, Dan majomkutató, nem mellesleg pedig ők ketten házasok, akik most hozták haza újszülött babájukat, Aident a kórházból. Hamarosan bizarr történések veszik kezdetét, ugyanis egy démon kezdi el terrorizálni családjukat. Szakértők tanácsát kérik, illetve felszerelnek néhány kamerát, hogy kitalálhassák, mit tegyenek a természetfeletti teremtmény ellen, mielőtt még túl késő lesz.

Horrorra akadva 5. (Scary Movie 5, 2013)

Rotten Tomatoes százalék: 4%
Összbevétel: 78.3 millió dollár
Büdzsé: 20M

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·