FILMEZZUNK.HU
20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

16649

16. A 23-as szám (The Number 23, 2007)

Walter Sparrow (Jim Carrey) elolvassa a 23-as szám című könyvet, amely alaposan megrémíti. Úgy érzi, hogy a könyv róla szól, mivel egyre több utalást talál benne saját életére vonatkozóan. Azoban a történet korántsem ér olyan véget, mint amilyet magának szeretne. Sparrow, családja nyomását figyelmen kívül hagyva elkezd nyomozni az igazság után.

A 23-as szám (The Number 23, 2007)

Rotten Tomatoes százalék: 8%
Összbevétel: 77.5 millió dollár
Büdzsé: 30M

17. A burok (The Host, 2013)

A földet nem várt ellenség támadja meg. Idegen lények egy csoportja beköltözik az emberek elméjébe, testüket pedig burokként használja. A Lelkek névre hallgató támadók ellen csak egy maroknyi ember képes felvenni a harcot. Egyikük, Melanie (Saoirse Ronan) azonban fogságba esik. Az elkeseredett csata tetőpontján a Lelkek úgy döntenek, megszállják Melanie elméjét, és egy Vándor nevű társukat küldik, hogy hajtsa végre a feladatot. Melanie azonban nem hajlandó harc nélkül átadni az irányítást elméje felett.

A burok (The Host, 2013)

Rotten Tomatoes százalék: 8%
Összbevétel: 63.3 millió dollár
Büdzsé: 40M

18. Én, Frankenstein (I, Frankenstein, 2014)

Frankenstein szörnyetege nem csak legenda. A tudós teremtménye, Adam (Aaron Eckhart) a mai napig, több mint 200 évvel teremtése után is köztünk él. Most azonban elő kell, hogy lépjen a homályból, hogy megküzdjön a gonosz erőivel az emberiség sorsáért. Nem sejti még, hogy ő maga is a sötétség eszközévé válhat.

Én, Frankestein

Rotten Tomatoes százalék: 3%
Összbevétel: 71.1 millió dollár
Büdzsé: 65M

19. Féktelenül 2. (Speed 2: Cruise Control, 1997)

Annie-nak új barátja van, Alex nem szeret száguldani, a sebességhez annyi a köze, hogy egy tízsebességes kerékpár boldog birtokosa, szóval igazán nyugodt fickó. Legalábbis hősnőnk azt hiszi… Persze Alex is más, mint akinek elsőre látszik, így édes kettősünk idilli harmóniáját veszekedések kezdik tarkítani. Alex – hogy a dolgokat megbeszéljék, s hogy a kedélyek lecsillapodjanak – beszerez két Karib-tengeri hajóútra szóló jegyet. Szegény nem sejthette, hogy a luxusladik lesz egy őrült terrorista célpontja. Így Annie újra élvezheti a száguldás és a hajsza örömeit – ezúttal Alexszel a háta mögött.

Féktelenül 2. (Speed 2: Cruise Control, 1997)

Rotten Tomatoes százalék: 3%
Összbevétel: 164.5 millió dollár
Büdzsé: 160M

20. Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016)

A korábban a gonosz legyőzése közben véghez vitt pusztítás után az emberek véleménye megoszlik Supermanről. Egy részük istennek tartja, más részük ellenségnek. A fiatal Lex Luthor, a LEXCorp feje mindent megtesz azért, hogy Supermant legyőzzék. Közben a Sötét Lovag is Metropolisba tart, hogy megbosszulja az ismerőseit és megmentse az emberiséget Superman hatalmától.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016 - kritika

Rotten Tomatoes százalék: 27%
Összbevétel: 873.2 millió dollár
Büdzsé: 250M

Újra sínen van a Halálos fegyver 5, ráadásul az eredeti színészpárossal!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·