FILMEZZUNK.HU
20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

16650

11. Férjhez mész, mert azt mondtam (Because I Said So, 2007)

Daphne Wilder három lány büszke édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a nővérek közül. Mae szemtelen és szexis; a bizonytalan, de imádnivaló Milly pedig légypapírként vonzza magához a férfiakat. Daphne tudja ezt és ezért elhatározza, hogy megakadályozza legkisebb gyermekét abban, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, amiket ő is elkövetett annak idején. Össze akarja hozni lányát a tökéletes férfivel, úgyhogy a lány tudtán kívül felad egy hirdetést Milly nevében egy netes társkereső oldalon.

Férjhez mész, mert azt mondtam /Because I Said So, 2007/

Rotten Tomatoes százalék: 4%
Összbevétel: 69.4 millió dollár
Büdzsé: ?M

12. Kelekótya karácsony (Christmas with the Kranks, 2004)

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a december táji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni. A Krank házaspárnak egy napja van arra, hogy helyreállítsa a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremtsen – hóemberestül, ajándékostul, cukormázastul.

Krankék a Kelekótya karácsonya (Christmas With the Kranks, 2004)

Rotten Tomatoes százalék: 5%
Összbevétel: 96.5 millió dollár
Büdzsé: 60M

13. Babylon A.D. (2008)

A nem túl távoli jövőben Toorop (Vin Diesel), a zsoldos munkát kap egy Gorksy (Gérard Depardieu) néven ismert maffiózótól. Feladata, hogy Aurorát (Mélanie Thierry) biztonságban Amerikába juttassa. A fizetsége része egy új, tiszta útlevél és nem kis pénz. A lányra azonban sokan vadásznak. Kiderül, hogy Aurora különleges képességekkel bír, ráadásul szűz volta ellenére ikrekkel terhes.

Babylon A.D. (2008)

Rotten Tomatoes százalék: 6%
Összbevétel: 72.1 millió dollár
Büdzsé: 70M

14. Megérzés (Premonition, 2007)

Linda Hanson takaros házban él, otthon szerető férje és két csodálatos lánya várja. Élete idilli boldogságban telik – egészen addig a napig, míg meg nem kapja a hírt, hogy férje, Jim autóbaleset áldozata lett. Linda számára ez a legszörnyűbb, amit csak el tud képzelni. Vagy tényleg csak képzeli? Másnap reggel felébredve ugyanis a ház ura nagyon is elevennek tűnik. Az összezavarodott családanya eleinte azt képzeli, a baleset rémálom volt. Aztán újra megtörténik ugyanaz. Az egyik reggel maga mellett találja a sértetlen Jimet, máskor pedig özvegyként ébred.

Megérzés (Premonition, 2007)

Rotten Tomatoes százalék: 8%
Összbevétel: 84.1 millió dollár
Büdzsé: 20M

15. Vámpíros film (Vampires Suck, 2010)

Becca a szokásos tiniproblémákkal küzködik; két fiú között őrlődik, az egyik vérszívó, a másik vérfarkas. Továbbá három feldühödött vámpír meg akarja ölni, az apja szó szerint kisbabaként kezeli, és ennek tetejébe még a szalagavató is közeledik. Feltűnik Lady Gaga, Alice, egy vérszomjas mókus, és a vérfarkas tánccsoport is előadja magát…

Vámpíros film (Vampires Suck, 2010)

Rotten Tomatoes százalék: 4%
Összbevétel: 80.5 millió dollár
Büdzsé: 20M

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·