FILMEZZUNK.HU

Emlékszel még a Dumb és Dumber gyönyörű sztárjára? A színésznő így néz ki napjainkban

8109

Emlékszel még a Dumb és Dumber gyönyörű sztárjára? A színésznő így néz ki napjainkban

Te tudtál arról, hogy a Dumb és Dumber – Dilibogyók forgatása alatt beleszeretett a kollégájába és hozzá is ment feleségül? A Dumb és Dumber – Dilibogyók c. filmet Jim Carrey-vel és Jeff Daniels-el talán mindenki ismeri. A bolondos vígjátékot időről időre nagyon sokan nézik meg újra meg újra. A filmbéli Lloyd és Harry Aspenbe indul, miközben minden a nő, Mary Swanson körül forog. A főszerepben a csodálatos Lauren Holly-t láthattuk, most pedig 28 év elteltével mutatjuk meg.

Lauren Holly

Lauren Holly háromszor is kimondta a boldogító igent. Első házassága 1991-től 1993-ig tartott. A Dumb és Dumber Dilibogyók forgatása alatt beleszeretett filmes kollégájába, Jim Carry-be, de házasságuk még rövidebbre sikeredett, mint az első. Alig egy évnyi házasság után már külön utakon jártak. A leghosszabb kapcsolata 2001-től 2014-ig tartott, és ebben a kapcsolatban adoptált 3 gyermeket.

Lauren Holly karriere során olyan filmekben szerepelt, mint a Mi kell a nőnek? (2000), a Volt egyszer egy szerelem (2015), vagy olyan sorozatokban, mint az NCIS vagy Az indíték. A színésznő jelenleg is aktív, egy új sorozatán dolgozik éppen.

Megszakad a szív: Közös, megható sorokkal búcsúztak a Jóbarátok színészei Matthew Perry-től

(Via Skubizo)


Article Tags: · · · ·