FILMEZZUNK.HU
15 dolog, amit a Halálos fegyver című filmekről tudni érdemes

Újra sínen van a Halálos fegyver 5, ráadásul az eredeti színészpárossal!

6536

Újra sínen van a Halálos fegyver 5, ráadásul az eredeti színészpárossal!

Mel Gibson megerősítette, hogy ő rendezi Halálos fegyver 5-öt. A franchise új részének munkálatai vélhetően 2024 első felében – 25 évvel az legutóbbi film után – kezdődnek meg.

Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével jöhet a Halálos fegyver 5!

A közelmúltban egy londoni eseményen a 67 éves Mel Gibson a következőket mondta:

„A férfi, aki az összes Halálos fegyver-filmet rendezte, Richard Donner, nagy kaliberű fickó volt. Ő fejlesztette a forgatókönyvet, és elég messzire jutott. És egy napon azt mondta nekem: ‘Figyelj kölyök, ha feldobom a talpam, Te meg fogod csinálni.’ És azt mondtam: “Fogd már be.” De valóban elhunyt. És megkért, hogy tegyem meg, de akkor nem szóltam semmit. Elmondta a feleségének, a stúdiónak és a producernek. Szóval én fogom rendezni az ötödik darabot.”

Remélhetőleg Danny Glover is visszatér Roger Murtaugh szerepében, bár ezt még nem erősítették meg hivatalosan, és ugyan Mel Gibson visszatérésére mérget vennék, ennek bejelentésére sem került még sor.

Míg egykor Hollywood egyik legünnepeltebb színésze volt, Mel Gibson karrierje jókora törést szenvedett az antiszemita vádak miatt. Két bocsánatkérést is kiadott, miután 2006-ban letartóztatták, mert ittasan vezetett, és sértő megjegyzéseket tett a zsidókra. A 2010-ben kiszivárgott felvételek után még többen fordítottak neki hátat, miután rasszista módon sértegette akkori párját, Okszana Grigorjevát. Bár azóta számos hollywoodi produkcióban tűnt fel, az igazi megváltást a Halálos fegyver 5 hozhatja el neki.

Nicolas Cage súlyos depresszióba esett a fia botrányos viselkedése miatt

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·