FILMEZZUNK.HU
Hugh Jackman anyukája 8 éves korában elhagyta őt - Most tudott neki megbocsátani

Hugh Jackman anyukája 8 éves korában elhagyta őt – 70 évvel később tudott neki megbocsátani

2205

Hugh Jackman anyukája 8 éves korában elhagyta őt – 70 évvel később tudott neki megbocsátani

A színészt 8 éves korában elhagyta az édesanyja, aki „diagnosztizálatlan szülés utáni depresszióval” küzdött. Hugh Jackman édesanyja, Grace McNeil, másik országba költözött, amikor a fia még csak 8 éves volt. Évekbe telt, mire a színész feldolgozta, hogy édesanyja kilépett az életéből. Lassan, de biztosan kezdte megérteni azokat a küzdelmeket, amiken keresztülment, és évekkel később kibékültek.

Hugh Jackman anyukája 8 éves korában elhagyta őt - Most tudott neki megbocsátani

Saját gyerekei segítettek neki, hogy jobban megértse az anyját. A színész nemrég megosztott egy közös képet az édesanyjával, amihez egyszerűen csak annyit írt: „Anya”. Hugh Jackman 2012-ben a 60 Minutes Australia műsorában idézte fel a napot, amikor az édesanyja végleg elment otthonról.

„Emlékszem a reggelre, amikor elment. Furcsa, hogy az ember milyen dolgokat vesz észre. Emlékszem, hogy törölközőbe csavarta a fejét, és elköszönt. Azt hiszem volt valami abban, ahogy elbúcsúzott. Elmentem iskolába, és amikor hazamentem, senki nem volt otthon. Másnap jött egy távirat Angliából. Anya ott volt. Aztán ennyi volt. Nem hiszem, hogy egy pillanatig is úgy gondolta volna, hogy ez örökre szól. Azt hiszem, arra gondolt, hogy egy kis időre el kell szabadulnia, aztán visszajön. Apa minden este imádkozott, hogy anya visszajöjjön.”

– mesélte a színész.

Hugh Jackman anyukája 8 éves korában elhagyta őt - 70 évvel később tudott neki megbocsátani

Az 54 éves színész zűrzavaros gyerekkoráról is beszélt, amire rányomta a bélyegét édesanyja távozása.

„Anyám 8 éves koromban ment el. A düh csak 12-13 éves koromban mutatkozott meg rajtam igazán. Az váltotta ki, hogy azt hittem, a szüleim ki fognak békülni, de ez végül nem történt meg. Évekig reménykedtem benne, hogy kibékülnek.”

– mondta, hozzátéve, hogy ahogy kamaszodott, egyre dühösebb lett.

„A hormonok és az érzelmek tökéletes vihara volt. Ezt még soha nem mondtam el ezelőtt, de most eszembe jutott, hogy az iskolában fémből készült szekrényeink voltak, és valamiért, félig szórakozásból, addig fejelgettük azokat, amíg behorpadtak. Valami olyasmiről volt szó, hogy ki a legkeményebb és a legőrültebb.”

– mondta a színész, aki sportolni kezdett, hogy levezesse a felgyülemlett érzéseket. A The Greatest Showman és az X-Men filmek sztárja csak évekkel később beszélt újra az anyjával, és megértette, hogy neki is megvoltak a saját csatái, amiket ő gyerekként még nem érthetett meg.

Dick Van Dyke fiatalkori fotója – Elképesztően jóképű volt a 97 éves színészlegenda

(Via Twice.hu)


Article Tags: ·