FILMEZZUNK.HU
Adam Sandler és Drew Barrymore újra közös filmmel jelentkezhet

Adam Sandler és Drew Barrymore újra közös filmmel jelentkezhet

2919

Adam Sandler és Drew Barrymore újra közös filmmel jelentkezhet

Drew Barrymore és Adam Sandler korábban három romantikus vígjátékban is szerepeltek egymás oldalán. A rajongók szerették azokat a filmeket, ezért sokan csodálkoznak, hogy a párost miért nem szerződtették több alkotásra. Mint kiderült, a színésznő keresi a tökéletes forgatókönyvet ahhoz, hogy újra együtt dolgozzanak. A két színész kapcsolata 1998-ig nyúlik vissza, amikor a Nászok ászában játszottak együtt. Azóta még két közös munkát kaptak az 50 első randiban, melynek története drámai elemeket is tartalmazott, valamint a 2014-es Kavarásban is együtt szerepeltek a vásznon.

Adam Sandler és Drew Barrymore újra közös filmmel jelentkezhet

Mindhárom filmjük azóta klasszikusnak számít, és sok rajongó várta már, hogy újra dolgozzanak együtt. Szerencsére van egy új projekt, amelyben Barrymore és Sandler újra együtt alkothatnak valami nagyot. A színésznő már az év elején elhintette a lehetőségét, most pedig részletesebben is beszélt erről az ET Online-nak adott interjújában.

„Aktívan dolgozunk rajta. Én is ezen tűnődöm, mert szerintem fontos számunkra, hogy belemerüljünk. Ne legyen semmi felesleges benne, amit már csináltunk a múltban, de ne próbáljunk mást mutatni, csak azért, hogy bebizonyítsunk. Ez olyan, mint az alkímia, érted? Egy kicsit ebből, egy kicsit abból.”

Az ismertetett információk alapján nem tudhatjuk, hogy mikor lesz kész a film, de biztosak lehetünk benne, hogy a rajongók izgatottan várják. Az, hogy Drew Barrymore és Adam Sandler ilyen sokat gondolkodnak a tökéletes forgatókönyvön, reményt adhat arra, hogy egy újabb remekművet láthatunk tőlük a jövőben.

Ő Uma Thurman és Ethan Hawke közös fia – A 21 éves Levon irtó jó pasi lett

(Via In.hu)


Article Tags: · · ·