FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Jennifer Connelly-ről

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jennifer Connelly-ről

3947

8) Jennifer Connelly nem sokkal a film (Egy csodálatos elme) bemutatása után ment hozzá Paul Bettanyhez. Connelly szeret csendes családi életet élni a férjével és gyermekeivel, amikor nem dolgozik, és azt is kijelentette, hogy a család a legfontosabb az életében.

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

9) Számos jótékonysági szervezet támogatója. 2005. november 14-én az Amnesty International nagykövete lett emberi jogi oktatás terén. Szerepelt egy reklámban is, amely a tiszta víz fontosságára hívja fel a figyelmet; a reklám célja az volt, hogy adományokat gyűjtsenek afrikai, indiai és közép-amerikai kútfúrásokhoz.

10) 2010-ben tribecai szomszédaival, James Gandolfinivel, John Slatteryvel, Talia Balsammal, Casey Affleckkel, Kirsten Dunsttel, Michael Stipe-pal és Lou Reeddel együtt a New York-i Legfelsőbb Bírósághoz folyamodtak, hogy leállítsa egy garázs építését, amit a megengedettnél 1,5 méterrel magasabbra terveztek, és nagyban fokozná a teherforgalmat a környéken. Jeffrey Oing bíró ideiglenesen leállíttatta az építkezést 2011. március 11-ig, március 25-én újra engedélyt kapott az építkezés.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jennifer Connelly-ről

Halle Berry új Macskanő filmet szeretne csinálni

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·