FILMEZZUNK.HU
Emlékeztek még Forrest Gump Jennyére? El sem hinnéd, hogy néz ki napjainkban! - Robin Wright

Emlékeztek még Forrest Gump Jennyére? El sem hinnéd, hogy néz ki napjainkban!

18849

Emlékeztek még Forrest Gump Jennyére? El sem hinnéd, hogy néz ki napjainkban!

A Forrest Gump tipikusan az a film, amit az ember legalább egy évben egyszer meg kell, hogy nézzen. A film máig megmaradt emlékezetünkben, mind tartalmilag, mind idézetekben gazdagon mély nyomot hagyva bennünk. Emlékeztek még Forrest nagy szerelmére Jennyire? A karaktert eljátszó Robin Wright számára a Forrest Gump hozta meg leginkább az ismertséget. Az 57 éves színésznő azóta már számos filmben csillogtatta meg tehetségét, mint  A herceg menyasszonya, Wonder Woman, Üzenet a palackban, Szárnyas fejvadász 2049, vagy a Pénzcsináló.

Emlékeztek még Forrest Gump Jennyére? El sem hinnéd, hogy így néz ki a valóságban

Robin fiatalon kezdett el színészkedni, eleinte a sorozatokkal próbálkozott, majd 1994-ben az egész világ megismerhette, mivel megkapta a Forrest Gump egyik főszerepét. A színésznőt még manapság is sokan a szőke hajú, bájos Jennyvel azonosítják, pedig az elmúlt évtizedekben már rengeteg alkotásban mutatta meg sokoldalú tehetségét és külsőre is igencsak megváltozott, méghozzá pozitívan. Robin az utóbbi években visszatért a televíziózáshoz, mivel hat éven keresztül formálta meg Claire Underwoodot a Netflix népszerű sorozatában, a Kártyavárban. A széria hatalmas sikereket ért el, Robin számos elismerést bezsebelt, 2013-ban Golden Globe-díjat nyert. Manapság az egyik legfoglalkoztatottabb hírességnek számít, a gálákon, vörös szőnyeges eseményeken szinte mindig részt vesz.

Emlékeztek még Forrest Gump Jennyére? El sem hinnéd, hogy néz ki napjainkban! - Robin Wright

A színésznő stílusa az elmúlt évtizedekben nem sokat változott, legtöbbször alakhangsúlyos, egyszerű szabású ruhákat visel. A visszafogott színárnyalatokban a legmagabiztosabb, ezért általában feketét ölt magára. Kedvencei közé tartozik még a fehér és a piros. A színésznő haja természetesen szőke, ám az utóbbi években már inkább a festést választja. Szeret kísérletezni az egyes tónusokkal, előfordul, hogy aranyló frizurával jelenik meg, ám a jeges, hideg hajszínre sem mond nemet. A szőke nagyon jól passzol a bőrszínéhez, a fekete ruháktól pedig igazán elegánssá, előkelővé válik az összkép. Robin stílusa igazán letisztult, ám cseppet sem unalmas. Mindig alkalomhoz illő darabokat választ, melyekkel nagyszerűen ki tudja emelni nőiességét, anélkül, hogy túlzottan merésszé válna a megjelenése. Valljuk be, hogy nehezen lehetne válaszatni, hogy Jenny vagy az Őt megformáló Robin néz ki jobban, de egy biztos: a színésznő ugyanolyan szépen és elegánsan néz ki, mint 29 évvel ezelőtt. Hacsak nem jobban…

Szerző: MéziMcFly

Istenbe vetett hitéről vallott a Forrest Gump sztárja


Article Tags: · ·