FILMEZZUNK.HU
18 híresség, akik évtizedek óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

5437

Hírességek, akik évtizedek óta barátok

A hollywoodi barátságok is lehetnek igaziak! Nagyon sok sztereotípia van a hollywoodi életről, és ezek közül egyik az, hogy a szerelem és a barátságok sosem tartanak örökké. Nem mindig köztudott, de rengeteg hírességet évtizedek óta tartó szoros barátság köt össze. Közösen éltek át boldog és nehéz időszakokat, de mindig ott voltak egymásnak, ezzel bebizonyítva, hogy bárki lehet jó és hűséges barát, nem számít, hogy ki vagy és mivel foglalkozol. Cikkünkben olyan példákat gyűjtöttünk össze sziklaszilárd barátságokról, amelyek megtörik a hollywoodi sztereotípiákat.

Tori Spelling és Jennie Garth, 1990 óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

Tori Spelling és Jennie Grath az 1990-ben megjelent Beverly Hills 90210 című tini dráma forgatásán találkoztak. Azóta ők ketten elválaszthatatlanok, támogatják egymást, rengeteg időt töltenek együtt és különböző projektekben szerepelnek. Az egyik legutóbbi közös munkájuk a Beverly Hills 90210 sztárjainak találkozója, egy új, BH90210 című sorozathoz.

Liv Tyler és Alicia Silverstone, 1994 óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

Liv Tyler és Alicia Silverstone együtt szerepeltek az Aerosmith Crazy című zenéjük videójában, 1994-ben, és azóta szoros barátok. Amikor ők ketten újra találkoztak és rekreálták régi fotójukat, a rajongók észrevették, hogy Alicia és Liv még mindig fiatalnak és gyönyörűnek látszik.

Reese Witherspoon és Kate Hudson, 1991 óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

Reese Witherspoon és Kate Hudson először 1991-ben találkoztak a Holdember premierén. Ez volt a szoros barátságuk kezdete, ami már lassan három évtizede tart. Reese beismerte, hogy Kate édesanyja, a színésznő, Goldie Hawn volt példaképe amikor Reese karriere elején tartott. “Szó szerint a legnagyobb rajongója vagyok.”- mondta a színésznő. 2017-ben Reese és Kate együtt ünnepelték Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood Walk Of Fame ceremóniáját.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·