FILMEZZUNK.HU
18 híresség, akik évtizedek óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

5474

Nicole Kidman és Russell Crowe, 1992 óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

Nicole és Russell először 1992-ben találkozott egymással Naomi Watts grillpartiján. Ugyanezen a partin találkozott Russell és Tom Cruise először, aki akkoriban Nicole férje volt. Nicole volt az, aki bemutatta őket egymásnak, majd hárman hamar barátok lettek. Egyik interjújában Russell visszaemlékezik arra a napra: “Nicole vezette Tomot oda, ahol ültem. A legjobb része az volt, hogy az akkori legnagyobb filmsztárral beszélgettem, akinek felesége bemutatta a filmjeimet, így ő kérdezett tőlem kérdéseket és nem fordítva. Nagyon jó élmény volt, és azóta is jó barátságot ápolunk.”

Jada Pinkett Smith és Queen Latifah, 1987 óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

Mint kiderült, Jada Pinkett Smith és Queen Latifah tinédzserkoruk óta ismerik egymást. Egy klubban találkoztak, ahol az akkor még 17 éves Queen fellépett és a még fiatalabb Jada élvezte az előadást. 1996-ban a két barát együtt szerepelt A Nagy Dobás című akció drámában.

Zach Braff és Donald Faison, 2001 óta barátok

18 híresség, akik évtizedek óta barátok

A Dokik című műsor fiatal orvosai, John Dorian és Christoher Turk, akiket Zach és Donald alakított barátok voltak, majd barátságuk a való világban is folytatódott. Zach és Donald sokszor vicces képeket osztanak meg egymásról Instagram oldalukon. Saját podcastet indítottak Fake Doctors, Real Friends With Zach + Donald (Kamu Orvosok, Igaz Barátok) névvel, ahol minden héten visszatekintenek egy Dokik részre.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·