FILMEZZUNK.HU
A börtönt is megjárta a Született feleségek gyönyörű sztárja - Felicity Huffman

A lányának akart segíteni – A börtönben kötött ki a Született feleségek gyönyörű sztárja

7067

A lányának akart segíteni – A börtönben kötött ki a Született feleségek gyönyörű sztárja

Egy jó anya mindent megtesz a gyermekéért. Szó szerint. Mindent. De van, amikor a szeretetnek nagy ára van és néha  fizetni kell érte. Sajnos ennek következményét tapasztalhatta meg Felicity Huffman is, akit a Született feleségek című sikersorozatból ismerhetünk. A nyolc évadon át tartó szériában ő alakította az egyik feleséget, Lynette Scavot.

Sajnos ennek következményét tapasztalhatta meg Felicity Huffman is, akit a Született feleségek című sikersorozatból ismerhetünk.

Felicity a lánya egyetemi felvételijét érintő csalás és megvesztegetés miatt kapott börtönbüntetést. A színésznő, több gazdag szülőhöz hasonlóan törvénytelenül akarta bejuttatni gyerekét az amerikai elitegyetemre. Huffman 15 ezer dollárt (4,5 millió forintot) adott William Singernek az iskola felvételi tanácsadójának, hogy feljavítsa nagyobbik lánya felvételi tesztjét. Singer a tárgyalás alatt elismerte, hogy valóban lefizette az illetékest, így aki a teszteket ellenőrzi , az javította ki a lány válaszait. Az 59 éves Felicityt ezért ítélték 14 nap börtönre, 30 ezer dollár (9 millió forint) pénzbírságra és 250 órányi közösségi munkára. Továbbá egy év próbaidőre azután, hogy bűnösnek vallotta magát. Az Emmy-díjas színésznő az ítélethirdetéskor könnyek között kért bocsánatot, majd azt mondta:

„Megijedtem. Hülye voltam, és nagyon rosszul döntöttem.”

Pozitívum, hogy az intézmény a Forbes 2009-es listáján a tíz legkényelmesebb büntetés-végrehajtási intézet között szerepelt. Huffman az őt képviselő ügyvédi iroda tájékoztatása szerint három rabbal került egy cellába, amelyben nyitott, közös vécé volt. A színésznőt öt alkalommal ellenőrizték naponta a cellában, de használhatta a tornatermet, a könyvtárat és a tévészobát. Ahogyan a rabtársak, ő is Khaki színű nadrágot és barna pólót viselt, és köteles volt egy nevével ellátott kitűzőt hordani a ruháján. Az ébresztő hajnali ötkor volt, a reggeli 5.30-kor, az ágyakat 6 órára kellett rendbe tenni. Az orvosi szűrésen átesett elítéltek általában az étkeztetésben, a karbantartásban vagy csoportosan dolgoztak.

Huffman volt az első szülő, akit az igazságügyi tárca szerint az eddigi legnagyobb felvételi botrányban elítéltek. Az ügyben 51 vádlott szerepelt.  A legtöbben a felvételi tanácsadót, William Singert fizették le, hogy elintézze, hogy a gyerekek tesztjei sikerüljenek. Mások pedig azért fizettek Singernek, hogy megkenje az edzőket, és így sportolóként kerülhessenek be a gyerekeik az egyetemre. Jó hír volt, hogy a színésznőnek”csak” két hetet kellett a rácsok mögött tölteni, de akkor is nagyon nagy árat kellett fizetnie…

Szerző: MéziMcFly

Sokkoló fotók Zac Efron-ról – Az egykori szívtipró arcát fel sem lehet ismerni


Article Tags: · ·