FILMEZZUNK.HU
Már 10 éve, hogy elhunyt Sage Stallone – Sylvester Stallone teljesen összetört fia halálától

Már 11 éve, hogy elhunyt Sage Stallone – Sylvester Stallone teljesen összetört fia halálától

37583

Már 11 éve, hogy elhunyt Sage Stallone – Sylvester Stallone teljesen összetört fia halálától

Siker a munkában, kudarc a családban! A közismert átok Sylvester Stallone esetében is helytálló, sőt kísérteties, hogy a kellemetlenségek akkor kezdődtek, amikor a csúcsra ért. A Rocky-évben, azaz 1976-ban született meg a fia, Sage, méghozzá gyógyíthatatlan szívelégtelenséggel. Sly még New York-i évei alatt ismerte meg első feleségét, Sasha Czack fotóművészt, aki 1979-ben is fiú­nak adott életet, de Seargeoh sem volt egészséges. Hamar kiderült, hogy autista.

Sylvester Stallone életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

Stallone és exneje csak később vallották be, hogy két fiuk nem tökéletes egészségi állapota mérgezte meg a házasságukat. Ettől függetlenül meglepően sokáig, pontosabban a Kobra 1985-es forgatásáig éltek frigyben. Ekkor Brigitte Nielsen dán modell lépett be Stallone életébe. A válás 12 millió dollárjába, azaz 3,4 milliárd forintjába került, a következő pedig ennek a felébe, mert a nála nyolc centivel magasabb Nielsen csak két éven át volt vele.

Mindezt anyagilag meg sem érezte, hiszen egyik kasszasikert forgatta a másik után. A Terminator, azaz Arnold ­Schwarzenegger lassan felzárkózott mellé, de Stallone már a 80-as években is 12–16 millió dollárt kapott egy főszerepért, amire Svarcinak még éveket kellett várnia. Arról nem is beszélve, hogy Sly lett Hollywood legsikeresebb halálosztója. A Rambo első részében csak egy fickóval végzett, a Rambo II.-ben már 57, a harmadik részben pedig 78 ellenséget tett el láb alól, a negyedik visszatérésben pedig 83 áldozata volt – a Kobrában 41 rosszfiút nyírt ki gyufaszállal a szája sarkában.

20 fénykép sztárokról, amely egy teljesen új oldalukat mutatja be

Stallone a lányaival

Stallone életében tizenkettő évvel ezelőtt kezdődtek a tragédiák, amikor az édesapját, Frank Stallonét (†91) elvitte a prosztatarák. Majdnem pontosan egy évvel később, 2012 júliusában következett az igazi sorscsapás, amikor holtan találták otthonában a legidősebb fiát. Az első pletykák arról szóltak, kábítószer-túladagolás okozta Sage Stallone (†36) halálát, de a halottkém megállapította, szívelégtelenség végzett vele, ahogyan arra sajnos számítani lehetett. Sokan emlékezhetnek rá a ­Rocky ötödik részéből, amelyben apja, azaz a címszereplő bokszoló kisfiát alakította, és belőle is filmes lett, bár a cége elsősorban filmszalagok restaurálásával foglalkozott.

Tudta? A tragikus körülmények között elhunyt Heath Ledger eredetileg Batman szerepére jelentkezett

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·