FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy miért ment tönkre Nicole Kidman és Tom Cruise házassága

Kiderült, hogy miért ment tönkre Nicole Kidman és Tom Cruise házassága

1131

Kiderült, hogy miért ment tönkre Nicole Kidman és Tom Cruise házassága

Nicole Kidman és Tom Cruise 1990-től 2001-ig alkottak egy párt. Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy Nicole Kidman és Tom Cruise igazi hollywoodi álompárnak számítottak a ’90-es években. 11 esztendőn át tartó házasságuk során csak úgy ragyogtak a vörös szőnyeges eseményeken egymás oldalán. Bár látszólag úgy tűnt, megvesznek a másikért, a kapcsolatukban nem volt minden rendben. A színésznő egy idő után elnyomottnak érezte magát férje mellett.

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Sokáig idillinek tűnt a kapcsolatuk

1990-et írtunk, amikor az akkor mindössze 21 esztendős Kidman megkaparintotta a Mint a villám című dráma női főszerepét. A filmben Tom Cruise volt a partnere, aki sármjával egyenesen megbabonázta a feltörekvő sztárt. A gyönyörű filmcsillag pontosan tudta, sokat kell tenni azért, hogy a romantika az igen kimondása után is megmaradjon. Állítása szerint mindketten igyekeztek fenntartani a tüzet, egy idő után mégis megromlott a viszonyuk.

Ennek hátterében egy szívszorító dolog állt, Nicole Kidman egy idő után másodlagosnak érezte magát Cruise mellett. A nyilvánosság előtt mindenki csak a filmcsillag feleségeként emlegette, amitől az az érzés hatalmasodott el rajta, hogy ő mindössze egy csinos kiegészítőként funkcionál kedvese oldalán, ám a véleményére senki sem kíváncsi.

Így néz ki napjainkban Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott 30 éves lánya - Isabella Cruise

Gyermekeik is születtek

Végül 2001-ben nyújtották be a válókeresetet a bíróság felé kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A procedúra nagyon hosszúra nyúlt, a párosnak hét teljes hónapig kellett várnia arra, amíg hivatalosan is kimondták, véget ért a házasságuk. Ekkor láttak napvilágot azok a fotók Kidmanről, amelyek azóta bejárták az internetet.

Te már láttad? Így néz ki Nicole Kidman testvére

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·