FILMEZZUNK.HU
Már 23 éve, hogy Keanu Reeves tragikus módon elvesztette édes kislányát és feleségét

Már 24 éve, hogy Keanu Reeves tragikus módon elvesztette édes kislányát és feleségét

15602

Már 24 éve, hogy Keanu Reeves tragikus módon elvesztette édes kislányát és feleségét

Ha van valaki Hollywoodban, aki megérdemli azt a szeretetet, amit kap, akkor az Keanu Reeves. A rajongói már hosszú évek óta úgy tartják számon őt, mint az egyik legkedvesebb sztárt, de az 58 éves színész a hírnév ellenére is a mai napig alázatos maradt. Keanu Reeves valóban az emberség mintapéldája, és ettől csak még inkább megszakad a szívünk, ha megismerjük tragédiákkal teli múltját.

Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

Keanu 1998-ban megismerkedett Jennifer Syme színésznővel, és azonnal egymásra találtak. A színésznő 8 évvel volt fiatalabb nála, de úgy tűnt, egymásnak lettek teremtve. Egy éve voltak együtt, amikor Syme teherbe esett, de a pár boldogsága rövidéletű volt. Kislányuk, Ava, halva született 1999 karácsony estéjén. Ahelyett, hogy együtt ünnepelhették volna az új életet, a gyász időszaka következett, amit a pár nem tudott közösen feldolgozni.

Syme és Reeves nem sokkal lányuk temetése után szakítottak, hogy egyénileg próbálják meg feldolgozni a tragédiát. Annak ellenére, hogy a kapcsolatuk véget ért, továbbra is erős volt köztük a kötelék, és a legjobb barátok maradtak. De 2001-ben Keanu másodszor is elveszítette a legjobb barátját, amikor Syme életét vesztette egy tragikus autóbalesetben.

„Az emberek abban a tévhitben vannak, hogy meg lehet küzdeni vele, és azt mondani: elmúlt, jobban vagyok. De tévednek. Amikor az emberek, akiket szeretsz, elmennek, egyedül maradsz. Hiányzik, hogy részese lehessek az életüknek, és ők is az enyémnek. Kíváncsi vagyok, milyen lenne a jelen, ha itt lennének – mi mindent tehettünk volna meg együtt. Hiányoznak azok a nagyszerű dolgok, amikben soha nem lehet részem. A fenébe is! Ez nem fair. Az egész annyira abszurd. Nem tehetsz mást, minthogy abban reménykedsz, hogy a gyász megváltozik, és ahelyett, hogy fájdalmat és zavarodottságot éreznél, újra együtt lehettek az emlékeidben, és, hogy vigaszban és örömben is lesz részed a veszteség mellett.”

– mondta a színész a Daily Mail szerint.

Jennifer Lawrence elárulta, hogy miért szokott bunkó lenni a rajongókkal

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·