FILMEZZUNK.HU
Le a kalappal! Salma Hayek 56 évesen is bomba formában van

Salma Hayek 57 évesen is bomba formában van (Fotók!)

3419

Salma Hayek 57 évesen is bomba formában van (Fotók!)

Sokak szerint az 57 éves Salma Hayek minden idők egyik leggyönyörűbb színésznője, és ezzel a kijelentéssel nem is lehet vitába szállni. Salma Hayek 1966. szeptember 2-án született Mexikóban, és már egész fiatalon elkezdte vonzani őt a színészkedés. Szülei nagyon ellenezték, de ő mégis úgy döntött, hogy abbahagyja egyetemi tanulmányait, és megpróbál színésznőként befutni – ez egész hamar össze is jött neki, ugyanis nem sokkal később már egy nagysikerű szappanoperában, a Teresában kapott főszerepet, innentől kezdve pedig nem volt megállás.

Le a kalappal! Salma Hayek 55 évesen is bomba formában van

Salma Hayek első igazi nagy, nemzetközi sikere az 1995-ös Desperado című akciófilm volt, amiben Antonio Banderas mellett láthattuk őt. Itt az egész világ felfigyelt a tehetségére, szépségére és nőiességére, így rögtön kapta a jobbnál jobb szerepeket: jött az Alkonyattól pirkadatig, Dogma, Wild Wild West – Vadiúj vadnyugat és még számtalan alkotás.

Eláll a lélegzetünk! Salma Hayek bombasztikus fotókkal indította az új évet

2002-ben bemutatták a Frida című életrajzi filmet, amiben Salma Hayek a híres festőnőt, Frida Kahlót alakította, munkájáért pedig Oscar-díjra jelölték. A színésznő azóta rengeteg alkotásban szerepelt már, a közelmúltban a Sokkal több mint testőr második részében láthattuk őt, legutóbb pedig az Örökkévalók című Marvel-filmben fog tűnt fel, ahol egy szuperhőst alakít majd. Elmondhatjuk, hogy a színésznő az elmúlt évtizedekben mit sem veszített a bájából, gyönyörűbb, mint valaha!

Az 56 éves Salma Hayek mindenkit elvarázsolt kinézetével a vörös szőnyegen

Salma Hayek kinézetére mindenki felkapta a fejét - Mélyen dekoltált ruhája mellett nem lehet elmenni szó nélkül

Láttad már Madonna 27 éves lányát? Lourdest nem érdeklik a beszólások, büszkén vállalja szokatlan megjelenését

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·