FILMEZZUNK.HU
10 nagyszerű film, amit minden férfinak látni kell

10 nagyszerű film, amit minden férfinak látni kell

46356

A legjobb filmek férfiaknak

Alábbi cikkünket olyan férfiaknak ajánljuk, akiknek elegük van párjuk romantikában hemzsegő drámáikból, gyermekük vagy kistestvérük kedvenc animációs meséikből. Sok férfi bepánikol, ha kedvenc csapatuk nem az esti órákban lép pályára és rájönnek, hogy nem ma játsszák a Real Madrid – Barcelona meccset sem. Ilyenkor van az, hogy fogod a TV kapcsolót, végig pörgeted a csatornákat, és másnapra kívülről fújod az összes TV reklámot. Ha szeretnéd ezt a nagyon szomorú szituációt elkerülni, ajánlunk figyelmedbe tíz olyan filmet, amitől garantáltan nem lesz szerelmi bánatod.

1) A védelmező (2014)

Denzel Washington nem tud hibázni. Amelyik filmbe beleszáll, az garantáltan képviseli a minőséget. Az alkotást szigorúan 18 éven felülieknek ajánljuk! Lehetőleg ne a kisfiaddal vagy kisöcséddel ülj le megnézni Denzel egyik legkeményebb filmjét!

A védelmező 2014

A film a következőről szól: Robert McCall volt kommandós úgy vonult vissza, hogy eljátszotta halálát. Így biztos lehetett benne, hogy csendes életet élhet valahol Bostonban. Most viszont kénytelen felfedni magát, miután egy Teri nevű lány segítségére siet, s újra szembetalálja magát orosz gengszterek legismertebbjeivel. Hamarosan újra formába lendül, és az igazságérzete is feltámad, ami azt sugallja, a pályán is kell maradnia.

2) Törvénytisztelő polgár (2009)

A történet: Clyde Shelton becsületes családapa, akinek feleségét és lányát brutálisan meggyilkolják a félresikerült betörés során. Miután a gyilkosokat elfogják, az ügy Nick Rice, a feltörekvő ügyész kezében landol. Nick az egyik gyanúsítottnak vádalkut, és ezzel együtt enyhe ítéletet ígér, a gyilkos cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később a vádalkut kötött bűnözőt holtan találják, Clyde Shelton rögtön bevallja, hogy ő a tettes. Amikor előzetes letartóztatásba helyezik, figyelmezteti a ranglétrán már feljebb lépett egykori ügyészt, ha nem ismerik el tévedésüket az ügyet tárgyaló kollégáival együtt, minden résztvevő a gyilkosok sorsára jut…

Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen, 2009)

A film szintén nem kiskorúaknak ajánlott! Ha tudsz választani, eredeti hangon nézd meg az alkotást. Sokat ront ezen a filmen a magyar szinkron. Jamie Fox és Gerard Butler hátukon viszik a filmet, szinte lubickolnak a kemény szerepükben.

3) A túlélő (2013)

A film igaz történeten alapszik. Talán az utóbbi évek legjobban eltalált katonás produkciója. Van benne minden, ami egy ilyen filmhez szükséges: harc, bátorság, keménység, önfeláldozás, barátság…

A túlélő (2013) - A hét filmje

A történet: 2005. június 28-án a Navy Seals négy tagját veszélyes és titkos akcióba küldik Afganisztán Hindu Kush régiójában. A Vörös Szányak fedőnevű küldetés célja magas rangú tálib vezetők semlegesítése. Azonban a küldetés balul sül el, a csapatra ellenséges erők támadnak, s a négy katona csakhamar magára marad, minimális eséllyel a túlélésre. Főszerepben Mark Wahlberg!

4) Becstelen brigantyk (2009)

Szintén eredeti hangon ajánljuk a film megtekintését! Brad Pitt-et öröm nézni, ahogy a náci ellenes szerepében játszik. A filmet Quentin Tarantino rendezte, akiről köztudott, hogy nem sajnálja filmjeiben a vért és a brutalitást. A 8 film közül a legvéresebb!

Becstelen Brigantyk (2009) - Brad Pitt

A történet: A második világháborúban járunk. Franciaország német megszállás alatt nyög. Egy kis létszámú amerikai csapatot ide vezényeltek, feladatuk nem más, mint minél több nácival végezni. Aldo Raine hadnagy emberei ezt a küldetést szokatlan kegyetlenséggel teljesítik, olyannyira hogy hírhedtek lesznek a németek közt, a nácik rettegik nevüket, s még magának Hitlernek is okoznak álmatlan éjszakákat. Amikor egy német hősről szóló film premierjét tartják egy kis francia moziban, hirtelen lehetőség nyílik arra, hogy a Brigantyk néven elhíresült banda véget vethessen a világháborúnak…

5) Elrabolva (2008)

Elérkeztünk ahhoz a filmhez, amit minden szülő és minden 16. életévét betöltött lánynak kötelezővé tennék. Liam Neeson színészi karrierjének új fázisát indította be ez az alkotás, ugyanis innentől kezdett el igazán keménykedni filmjeiben.

Elrabolva (Taken)

A történet: Bryan ex titkosügynök, akinek minden percét a lánya iránti szeretet tölti ki, viszont többnyire csak távolról: a lány az anyjával és annak tehetős új férjével él. Amikor Kim egy barátnőjével elutazik Párizsba, Bryan rosszat sejt. Sajnos beigazolódnak aggodalmai, Kimet lánykereskedők elrabolják. Azt mondják, hogy ha valaki az alvilági szervezet kezei közé kerül, 96 óra múlva esélytelen őt megtalálni. Bryan előveszi mindazt, amit a múltban tanult, és átkel az óceánon, hogy még időben megtalálhassa Kimet, és bosszút állhasson mindenkin, akinek bármi köze volt a rabláshoz.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·