FILMEZZUNK.HU
10 nagyszerű film, amit minden férfinak látni kell

10 nagyszerű film, amit minden férfinak látni kell

46381

6) Amerikai mesterlövész (2014)

Chris Kyle (Bradley Cooper) gyerekkorában Texasban járt az apjával vadászni, 2011 szeptembere után pedig úgy érezte, a hazájának szüksége van rá. Tengerészgyalogos-kommandós lett, és Irakban vált mesterlövésszé: az első vonalban harcolt, de mindig egyedül volt; kilométeres távolságokból ugyanúgy, mint közelharcban, egy szál pisztollyal a kezében. A Pentagon dokumentációja szerint 150 ellenséges katonával végzett.

Amerikai mesterlövész /American Sniper, 2014/

7) John Wick (2014)

John Wick (Keanu Reeves) most vesztette el feleségét, aki hosszú betegeskedés után szenderült jobblétre. Búcsúajándékként, hogy férje ne maradjon egyedül, egy kiskutyát küldött neki. Amikor azonban hőn szeretett autóját ellopják és kutyáját megölik, elveszít mindent, amit valaha szeretett, a férfi bosszúra készül. Mint kiderül, volt munkaadója, a hírhedt gengszter, Iosef Tarasov (Alfie Allen) fia volt a tettes. John Wick nevének hallatán még ő is kénytelen megijedni, hiszen a férfi legenda bérgyilkos körökben. És most rá és embereire vadászik.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

8) A rajtaütés (2011)

A könyörtelen drogbáró búvóhelyét megrohamozza egy 20 tagú rendőrségi elit osztag. Erre a helyre idáig még egy rendőr sem merte betenni a lábát, hiszen a 30 emeletes épületben drogosok, könyörtelen gyilkosok és bűnözők élnek. De ennek vége. A kommandósok véres harcba bonyolódnak, ahogy emeletről-emeletre járják az épületet, mindkét oldalon kegyetlenül irtják egymást. Amikor már a töltények is elfogynak, a harc késsel, puszta kézzel és mahetével folytatódik közeledve a végső összecsapásig, ami a legfelső szinten következik be.

A rajtaütés (Serbuan maut, 2011)

9) A keresztapa (1972)

Don Vito Corleone, az Olaszországból az USA-ba bevándorolt családi klán feje “üzletemberként” kapcsolatban áll az amerikai alvilág legkülönbözőbb köreivel. Erkölcsi fenntartásait csupán egy dologgal kapcsolatban őrizte meg: megtagadja, hogy kapcsolatait az egyre jövedelmezőbb kábítószerüzlet kiépítésére és fedezésére használja fel. Ezzel heves bandaháborút robbant ki, amelyben vérbosszú vérbosszút követ, és az egymással versengő családok kölcsönösen megtizedelik egymást. Halála előtt a nagy tekintélyű, öreg “keresztapának” még sikerül fegyverszünetet kötnie, de fia, Michael vezetésével tovább folyik a viszálykodás.

A keresztapa (1972)

10) Tyler Rake: A kimenekítés (2020)

Tyler Rake felbérelhető zsoldos a feketepiacon. Legújabb küldetését a nemzetközi bűnözés bebörtönzött fejétől kapta: elrabolt fiát kell megmentenie.

Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction, 2020)

Jó szórakozást minden kedves férfi Olvasónknak!

Robin Williams élete 63 évesen ért véget tragikus módon – Halála előtt nem sokkal ezt a képet osztotta meg utoljára

Ha te is ismersz hasonló kaliberű filmet, mint amiket listánk tartalmaz, kérünk írd meg hozzászólásban vagy Facebook oldalunkon kommentben.

(Forrás: filmkatalogus.hu)
(Forrás: 8 film keménykötésű férfiaknak – Címlapkép)

/milos/

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·