FILMEZZUNK.HU

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Kick/Ass 3. része

1519

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Kick/Ass 3. része

Ha a 2000-es évek végén, a 2010-es évek elején már elegünk volt az akkor javában tartó szuperhősfilm-hullámból, akkor a Ha/vert vagyis a Kick/Asset nekünk találták ki, hiszen ez úgy volt rendhagyó, önreflexív darab, hogy nem szégyellte vagy sajnálta nézőitől a látványos akciókat sem. A 2010-ben bemutatott film egy folytatást kapott eddig, de már régóta pletykálnak a harmadik epizódról vagy rebootról, ami már fejlesztés alatt áll 2018 óta.

HA/VER (Kick-Ass, 2010)

A képregény megalkotója, Mark Millar elmondta, hogy heti három alkalommal beszél egyik legjobb barátjával, Matthew Vaughn filmrendezővel, aki az első részt is dirigálta, de a Kick/Ass nem igazán kerülhet szóba, mivel ő maga a Netflixnek, Vaughn pedig az Apple elkötelezettje jelenleg, a Kick/Ass megfilmesítésének jogai viszont a Universalnál vannak. Ám Mark Millar is leszögezte, hogy nem veti el annak a lehetőségét, hogy a jövőben megcsinálják a nagy finálét, ami lezárja a 2010-es filmben megkezdett sztorit. Ő benne lenne, sőt kifejezetten tetszene neki az ötlet, hogy kicsit később, érettebb formájukban, más kontextusban vizsgálják meg a karaktereket.

Mivel a Kick/Ass 2-nek elég gyenge volt a fogadtatása minden téren, valamint élen az egyik főhőst játszó Chloë Grace Moretz-cel a színészek is elégedetlenek voltak a végeredménnyel, így nem annyira meglepő, hogy senki sem motivált a harmadik rész elkészítésének ügyében. 2018-ban röppent fel a hír, hogy készülne egy harmadik film, ami reboot lenne, és ezt Matthew Vaughn a saját gyártócégénél, a Marv Studiosnál csinálná meg, aztán pedig arról szóltak a pletykák, hogy direkt folytatás jön Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse és Lyndsy Fonseca főszereplésével még a reboot előtt.

Végképp eltorzult az arca! Rémmé műtette magát Donatella Versace

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·