FILMEZZUNK.HU
Eric Stonestreet

Betámadták a Modern család sztárját, mert jóval fiatalabb barátnője van – Frappáns választ adott rá

2262

Betámadták a Modern család sztárját, mert jóval fiatalabb barátnője van – Frappáns választ adott rá

Sokan támadták a színészt azzal, hogy „túl öreg” a menyasszonyához, mire ő válaszként közzétett pár fotót, amin digitálisan megöregítette őt. Eric Stonestreet a közelmúltban jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, Lindsay Schweitzert. A Modern család című sorozat sztárja néhány imádnivaló képet is közzétett az eljegyzés bejelentésére. Míg sokan gratuláltak az 51 éves színésznek, néhány troll is támadásba lendült, és a pár közötti korkülönbséget kritizálták, pedig ez nem is olyan jelentős, hiszen Schweitzer majdnem 43 éves.

Eric Stonestreet

Sokan azt feltételezték, hogy sokkal fiatalabb, és néhányan egyenesen azzal támadták a színészt, hogy 20 évvel fiatalabb barátnője van. Stonestreet erre úgy reagált, hogy megosztott pár képet az Instagramon, amin digitálisan megöregítette a menyasszonyát, íme az eredmény:

Eric Stonestreet

Egyeseket összezavart az eljegyzés híre, mert sokan azt feltételezték, hogy a színész meleg, mint a sorozatbeli karaktere. Eric Stonestreet és Lindsay Schweitzer egy jótékonysági rendezvényen ismerkedtek meg 2016-ban, Kansas Cityben. Lindsay Schweitzer gyermekápoló.

7 érdekesség a Sherlock sorozatról, amit még biztosan nem hallottál

(Via Twice.hu)


Article Tags: · · ·