FILMEZZUNK.HU
Végképp eltorzult az arca! Rémmé műtette magát Donatella Versace

Végképp eltorzult az arca! Rémmé műtette magát Donatella Versace

27697

Végképp eltorzult az arca! Rémmé műtette magát Donatella Versace

A 67 éves Donatella Versace egykor gyönyörű nő volt, de mára csak torz árnyéka önmagának. Donatella nemcsak a világ egyik legnagyobb divatházának elnöke és a márka első számú tervezője, hanem sajnos a sztárvilág egyik legborzalmasabb plasztikasorozatának elszenvedője is. Pedig a  kilencvenes években kimondottan dögös csaj volt.

Hírességek, akiknek az évek során csúnyán megkopott a vonzerejük

Régebben úgy festett, mint egy modell, manapság viszont már inkább egy viaszbábura hasonlít. Mivel Donatellát rémes külsővel ismerte meg a világ, nehéz elképzelni, hogy valaha bájos arcú, természetes vonásokkal rendelkező, fiatal nő volt, igazi szépség. Külsejével mára viszont rendszeresen felhívja magára a figyelmet, hiszen évek óta köztudott róla, hogy nem tagadja meg a plasztikai beavatkozásokat.

A tervezőnő a kilencvenes években kezdte el plasztikáztatni magát, majd vált rabjává a szépészeti beavatkozásoknak. Sokak szerint az orrával nem volt megelégedve, onnantól pedig egyenes út vezetett a mell plasztikához, zsírleszíváshoz, ráncfelvarráshoz, az ajakfeltöltéshez , ráncok eltüntetéséhez és a tengernyi botoxhoz. A divatguru beismerte korábban, hogy botoxkezeléssel marad sima az arcbőre, mert a szakmájában fontos a fiatalos külső…

A sztár ahogy idősödött, egyre kevésbé volt megelégedve már plasztikázott külsejével, ezért az orvosoktól kérte a segítséget. Mára az arcát nagyon eltorzították a különféle beavatkozások, pedig fiatalon ő volt az egyik legszebb nő a divatiparban. Az arcbőre feszes és fénylik a sok botoxkezeléstől, ami teljesen tönkretette az arcát.

Az olasz divattervezőnőre mára már rá sem lehet ismerni, olyan brutális átalakuláson ment át az elmúlt években. Donatella ajkai húsz évvel ezelőtt még természetesen teltek voltak, az arcbőre pedig sima. Most úgy fest, mint egy karikatúrában megrajzolt figura.

Szerző: MéziMcFly

JOAQUIN PHOENIX: “Soha nem akarom úgy látni önmagam, ahogy a kamera lát engem”


Article Tags: · ·