FILMEZZUNK.HU
Nicole Eggert

51 éves korára felismerhetetlenné vált a Baywatch egykori szőke bombázója

6275

51 éves korára felismerhetetlenné vált a Baywatch egykori szőke bombázója

David Hasselhoff, Pamela Anderson – a Baywatch sorozat két olyan szereplője, aki ma is a rivaldafényben él. De mi lett vajon a sorozat másik szőkeségével? Bizony, Summer-re rá sem ismernénk ma, ha szembe jönne az utcán! A Baywatch 1989-től tíz éven át futott sorozat, és minden addigi nézettségi rekordot megdöntött a maga kategóriájában.

Nicole Eggert

A rendszerváltást követő Magyarországon is hamar közkedvelt lett, hiszen először csodálhattuk meg a tévéképernyőn a világhírű amerikai színésznőket, a teljes plasztik valójukban. Summer az egyike volt ezeknek a csodáknak! A legfrissebb képei alapján azonban ez már tényleg csak a múlt!

Nicole Eggert

Nicole Eggert 1972-ben született Kaliforniában, mindösszesen százhatvan centi magas, és ehhez bizony nagyon arányosan nőies testalkattal áldotta meg az ég. 1992-ben kapta meg az akkor már két éve futó sorozat Summer Quinn szerepét, és két éven át szinte ki se bújt a piros egyberészes fürdőruhából. A sorozat óta azonban évtizedekre tűnt el. Legfrissebb képein pedig fel sem ismernénk!

Miért szeretjük manapság a rosszfiúkat jobban, mint a hősöket?

(Via twn.hu)


Article Tags: · · · ·